Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa.studentka

Czy wypada tak iść?

Polecane posty

Gość nowa.studentka

Czy wypada iść na wyższą uczelnię w mini sukience, takiej nieoficjalnej? Dodam że będzie prawie 30 stopni.. a takiej bardziej oficjalnej nie mam.. :/ coś w tym stylu http://sprzedajemy.pl/sukienka-w-falbanki-falbany-rozmiar-l,326105 tylko krótsza jak na 2 zdj.. kolor nie jaskrawy ani nie wyzywający

Gość ismeralda
Ehh nie wiem czy wypada czy nie, ale brzydka ta sukienka :o

Gość gość
moja jest ładniejsza:) ale chciałam chociaż trochę to zilustrować.. tak czy owak mini z falbankami, nieoficjalna :)

Gość gość
jesli chodzi o tą szmatę ze zdjęcia to jest fatalna... chińska tendeta, bym się wstydziła w tym wyjśc na ulicę. Jak rozumiem to ty jesteś na tych zdjęciach i się reklamujesz ;) fatalne masz te ubrania tak szczerze

Gość gość
poza tym się lepiej dziwo nauką zajmij a nie sukieneczkami i modą na uczelni, bo na uczelni i tak nikogo nie obchodzi co masz na sobie, liczy sie co masz w glowie... a jak sie ubierzesz w taka tandete na uczelnie to sobie pomyslą, ze jestes jakas ze wsi.

Gość nowa.studentka
Źle rozumiesz:P po prostu składam papiery na studia i nie wiem czy wypada iść w mini:/

Gość gość
kupa gówna ubrana w szmaty

Gość nowa.studentka
ludzie weźcie się ogarnijcie!! gdybym siedziała w szmatach całe życie to wiedziałabym jak pójść, a że zajmowałam się nauką to nie wiem nic w tym temacie. Zdałam za 1 razem na ciężki kierunek więc to o czymś świadczy.. I CZYTAĆ SIĘ NAUCZCIE bo przecież pisze któryś raz że to nie ja i sukienka inaczej wygląda :/

Gość gość
spoko nie widzialam kiecki ale mozesz w niej papiery zaniesc, bedzie tlum dzieciakow, babki w dziekanacie interesuje czy sie papiery zgadzaja, nawet glowy nie podniesie pewnie

Gość nowa.studentka
No w sumie racja xD