Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość This Is Over

Koniec z Sympatia.

Polecane posty

Gość This Is Over

Po tygodniu bycia na sympatii stracilem wiare ze normalne dziewczyny isntieja! . Nie wywyzszam sie, traktuje wszystkich z szacunkiem, nie jestem brzydki do grupy desperatow nie naleze. Mam 22 lata, jestem po studiach w Anglii i uwazam sie za sympatyczego i ogarnietego chlopaka z perspektywami no ale coz:)

Gość gość
Na sympatii nie ma normalnych kobiet, nie poznasz zadnej! zobacz ta:http://sympatia.onet.pl/dorocia180,09798d6ed5a65c94e0eb402367fd6e0b,65,1,user.html a najlepszy jest jej opis: Jeszcze mała instrukcja dotycząca oczek: Jeśli puszczasz mi oczko a ja nie odpuszczę tzn. że nie jestem zainteresowana, nie jesteś w moim typie Jeśli puszczasz oczko, a ja odpuszczę tzn. że możemy się poznać. A jeśli chcesz puścić mi oczko, a później nie odpowiesz na moje, to daruj sobie w ogóle to oczko. Jesli ktos TAKI probuje rozdawac karty to nie ma szans na normalna dziewczyne, uciekaj kolego z tego portalu!

Gość Sympathy
bo to co nas podnieca to sie nazywa kasa... :classic_cool:

Gość mmuabhahahhaha
a jeszcze ona ma - Amatorom przygód i seksoholikom dziękuję!!! Nie szukam również ojca ani sponsora !!! ja bym jej k***a kijem nawet nie dotknal a ta o sponsorach gada hahahahahaha

Gość This Is Over
Mnie w ogole pieniadze nie podniecaja. Nie jestem osoba biedna ale nigdy w zyciu nie patrzylem na cos przez pryzmat pieniedzy!.

Gość ta typiaraa
jest mega zalosna A jaka morde ma w ogole z taka morda jak mozna miec wymagania? powinna brac cokolwiek, czlowieka gada, ssaka