Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pobil mnie maz,prosze Was o pomoc

Polecane posty

Gość gość

witam Wszystkich Bardzo prosze o pomoc,nie wiem gdzie sie udac i co zrobic... wczoraj pierwszy raz w zyciu pobil mnie maz,za d*perele-chcialam aby podal mi krem dla dziecka ktorego wlasnie przewijalam z kupy,a maz wq tym czasie otwieral 4 piwo..wczesniej troche sie posprzeczalismy ale nigdy w zyciu mnie nie uderzyl,zdarzala sie ze to ja pierwsza np,go odepchnelam.. nie pije za czesto ale wczoraj wpadl w jakis szal,uderzyl mnie calym piwem w glowe(puszka),dokladnie w tyl glowy bo zdarzylam sie odwrocic,..potem bylo mu juz z gorki..nie bede tego opisywala,bo placze non stop i nie dowierzam,ze to sie dzieje naprawde.. wszystko mnie boli,bola mnie zebra,bo kopal jak worek treningowy,lewe ucho mam spuchniete od jego piesci a z tylu glowy jeden wielki guz,ktorego nie jestem w stanie nawet dotknac..prosze pomozcie,chcialabym zrobic obdukcje,bo nie moge sie dac tak traktowac.. nie wiem czy zeby zrobic takie badanie potrzebne jest jakies zaswiadczenia od lekarza rodzinnego lub policji? bardzo prosze o pomoc

Gość gość
idź na policję, zrób obdukcję i nie wymiekaj jak d*pek z bukietem róż będzie cie na kolanach przepraszał, jego spakuj, wypieerdol ze swojego zycia, zadbaj o alimenty na siebie i dziecko.

Gość gość
i nie ukrywaj pobicia przed rodziną, pokaż co ci zrobił swoim i jego rodzicom! To nie jest Twój wstyd!!!

Gość KARMEN ELEKTRĄ
9/10 :classic_cool:

Gość gość
najpierw obdukcja i to szybko, możesz iśc na pogotowie do dyzurującego lekarza i on wypisze twoje uszkodzenia na policję z zaswiadczeniem z obdukcji sie idzie i na co czekasz ?? az sie zagoi ?

Gość gość
zadzwoń na niebieską linię, oni cię pokierują

Gość Narodzie polllski
wczoraj cie pobil a ty jeszcze dzisiaj siedzisz na kafe i szukasz pomcy ? Taka postawa ty sie prosisz bicia

ja sie prosze bicia? czlowieku,ja nie moge sie jeszce otrzasnac po tym co sie stalo,,dopiero pomalu dochodzi do mnie to ze to wszystko dzijee sie napradwe,dzisiaj zaklad medycyny sadowej jest juz zamkniety,jade jutro z samego rana,kolezanka jedzie ze mna,bo nie jestem w stanie prowadzic. Boli mocno,siedze placze jak mogl mi to zrobic. Przeciez mnie kocha,jeszcze wczoraj z rana mi to powqiedzial:( chce zrobic ta obdukcje i zlozyc pozew narazie o separacje,jednak jeszzcze nie wiem jak, wiem jedno,ze to zrobie,chociazby dla naszych malenkich skarbow :'''(

Gość gość
taa, pójsc na obdukcje nie masz siły a masz siłę zajmować sie małym dzieckiem

Gość gość
żałosne prowo

jego rodzina zawsze jest po jego stronie,nie chce ich denerwowac,bo sa dobrymi ludzmi,pomagaja w wychowaniu naszych dzieci,dzieki temu prowadze wlasna dzialalnosc.. jednak,nie jestem tego typu kobieta,ktora mu to popusci i gdybym wczoraj na koniec nie wykrztusila slow( po kopaniu mnie w zebra),ze jutro jade na obdukcje,chyba by mnie zabil... pamietam tylko to,ze przez chwile lezalam prawie nieprzytomna trzymajac sie za glowe i dziwnym glosem lapac oddech.. Boze jak to przypomne

jakie prowo czlowieku! prosze o pomoc,tych ktorzy czuja,ze nie klamie

Gość gość
"dziwnym glosem lapac oddech"? wtf

Gość gość
tratatataa Jak Ty dzisiaj coś z Tym nie zrobisz idę na policię że jest przemoc w rodzinie i żeby sprawdzili co sie u Ciebie w domu dzieje.

Gość gość
W sieci nic nie jest anonimowe i można sprawdzić z jakiego IP było wysyłane

Gość gość
zajmujesz sie dwójka dzieci , prowadzisz działalnośc a nie mozesz pójśc do lekarza , potrzebujesz asysty skoro jego rodzice ci pomagaja to nie widzieli cie pobitej ?

Gość gość
gdzie teraz jest twój mąż?

Gość gość
Chyba autorka uciekła bo wymyśliła głupi temat. Osoby które są bite ukrywają to przed całym światem. Żałosne jest to że ktoś sobie wymyśli taki temat dla jaj a sa takie osoby które żyją z takimi oprawcami

nie widzieli mnie poniewaz rowniez pracuja a mieszkamy w innych miejscowosciach. Nie chce rozglosu dlatego im nie powiedzialam,jestesmy szanowanymi ludzmi i dlatego chce to zrobic po cichu! Pojade z samego rana na obdukcje a potem zajme sie separacja,On do mego domu juz wstepu nie ma! dzisija sama spakuje jego rzeczy.. przepraszam za takie chaotyczne pisanie ale nie dam rady myslec,rece mi sie trzesa..chcialam sie tylko dowiedziec czy potrzeba na ta obdukcje jakies zaswiadczenie od lekarza rodzinnego czy cos w tym rodzaju,czy poprostu wystarczy pojechac do zakladu medycyny sad i tam juz zostane zbadana..

Gość gość
myślę, że jeśli nie poszłaś od razu na pogotowie, to nie jest aż tak źle, jednak prześwietlenie klatki piersiowej by się przydało. Polecam zapisać się przez portal : https://recepcjamedyczna.pl/jforum/rtg

takze juz wiem ze tam wszystko zalatwie ale chcialam sie upewnic,nie podaruje tego napewno!!!

Gość gość
ty nie potzrebujkesz medycyny sadowej tylko zwyklego pogotowia i policji :/

mylisz sie,z obdukcja wlasnie moge wtedy cos wskurac,a zamierzam potem isc do sadu rozumiesz to?

Gość gość
prowokacja

Gość gość
Zaświadczenie lekarskie nie jest tożsame z obdukcją lekarską. Obdukcję (także na podstawie zaświadczenia) może wykonać lekarz z uprawnieniami medycyny sądowej. Obdukcja lekarska wydawana jest odpłatnie, ponieważ nie jest refundowana przez NFZ.

Gość gość
masakra kobieto! jak twoje dzieci moga byc w takim otoczeniu, to jest zwykla patologia! mam tylko nadzieje, ze nie podniesie reki na maluchy, szok

Gość gość
skoro go wyrzucasz z domu to znaczy że jestes jedyną włascicielka nieruchomości ?

Gość wk1973
witaj.. nie ukrywaj tego przed rodzina...ja ukrywałam pare lat:( jak raz uderzy to bedzie juz bił, takie to typy.....nie wytrzymałam tego i sie rozwiodłam........mam teraz spokoj nikt mnie nie bije i poniza.....