Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *Warkocz Bereniki

Dlaczego mnie Wera nie chciała tylko wybrała sobie jakiegoś szczura?

Polecane posty

Gość *Warkocz Bereniki

jakiś taki chudy ten koleś, twarz nieciekawa a mną nie wyrażała zainteresowania. Ciekawe w czym jest lepszy odemnie? To nie sprawiedliwe że się tak to wszystko potoczyło.

Gość Po - toczka
zazdrosnys?

Gość gość
Jej wybór. Uszanuj to.

Gość gość
Zjeżdżaj świrze!

Gość Coma Berenices
To mi powinna przypaść Werka, bo już kończyłem wtedy liceum, byłem bez szans na poznanie kogoś innego niż Wera, do dzisiaj jestem sam, zawsze dziadowałem z dziewczynami.

Gość Coma Berenices
Weronikaido

Gość Coma Berenices
To niesprawiedliwe że mnie Werka nie chciała. Ja nawet nie miałem takich samych szans żeby się starać o względy Werki jak ten koleś. Ja kończyłem lekcje a ona dopiero rozpoczynała, mijaliśmy się niemalże w drzwiach a ten koleś to jest chyba z równoległej klasy więc miał ją na każdej przerwie. I co ja będę teraz robił, będę dziadował jak dziadowałem. Nie mam teoretycznych szans na poznanie dziewczyny.

Gość gość
jesteś chory psychicznie i nie łudź się. dziewczyny mieć nie będziesz.

Gość Izwiestia
Dlaczego mam niby być chory psychicznie, bo nawracam o tym bez przerwy. Nie mogę się z tym pogodzić ale to nie jest domeną wyłącznie chorych psychicznie. Takie sądy jak się wygłasza to trzeba je uzasadnić a nie uprawiać demagogie.

Gość gość
moje zdanie popiera 76,23% tego forum a to o czymś świadczy

Koleś, a co byś zrobił jakby za tobą ciągle łaziła jakaś laska, o której wiesz że ci się nie podoba i truła tak samo jak ty teraz?

Gość gość
chcesz uzasadnienia, proszę: skoro wybrała tamtego to trudno. nie możesz drugiej osoby zmusić do bycia z tobą. jeżeli tego nie zrozumiesz i nie umiesz się z tym pogodzić to jesteś chory psychicznie

Gość Coma Berenices
Ja miałem kiedyś taką sytuacje. Chodziła za mną gruba dziewczyna. To nie chodzi o to że ona była gruba tylko twarz miała nieładną. I rozeszło się po kościach. A ten koleś co sobie go Werka przysposobiła to całkiem brzydki jest. Wysoki może jest jedynie ale twarz nieciekawa, włosy jakieś takie siwe, chudy przeraźliwie. Ja wypadam lepiej na jego tle. Dlaczego mi Werka nie dała szansy nawet zaprezentować swojego wnętrza?

Gość gość
bo tobie się nie należy. ty nigdy nie będziesz miał fdziewczyny i zacznij się do tego przyzwyczajać.

Gość Coma Berenices
Nie jestem chory psychicznie tylko mi okoliczności nie sprzyjają w zapomnieniu o Werce. Mogłoby się tak zdarzyć że mną nie wyrażała zainteresowania i to by było normalne ale ja poznałbym w to miejsce jakąś inną dziewczynę i miał Werkę w poważaniu. Problem w tym że nie poznałem innej dlatego bez przerwy o jakichś zamierzchłych rzeczach mówię.

Gość gość
no i nie poznasz jak będzesz ciagle je wspominał. i mówię to jako kobieta.

Gość Coma Berenices
Ale ja jestem otwarty na nowe znajomości i nic mnie to nie przybliża do poznania kogoś nowego.

Gość gość
bo nic nie robisz tylko klepiesz non stop w klawiature i trzepiesz sobie :D

Gość Coma Berenices
To prawda, muszę ograniczyć walenie kapucyna.

Gość Coma Berenices
Niezupełnie jest to prawda że nic nie robię. Jak już wspominałem nie lubię siedzieć w domu, więc często robię sobie wyjazd na rower gdzieś i nic się z tych wyjazdów nie urodziło.

Gość widocznie ten szczur
nie był taką jęczyd**a jak ty.

Gość Coma Berenices
Ale ja byłem w liceum daleki od jęczenia. Jak mi się udało zaczepić Magdę i Weronikę w jednym dniu to szedłem do domu jak na skrzydłach.

Gość gość
Po pierwsze ogranicz komputer Po drugie nie masturbuj się co najmniej przez tydzień - zobacysz jaki będziesz nagrzany na kontakty z dziewczynami.

Gość gość
nie mam szczescia wiec nie moge zabierac głosu ale ktos mi kiedys powiedziła ze musi sie czas z materia spotkac moze to jeszcze nie ten czas albo juz całkiem niedługo gdzie ty tym rowerkiem jezdzisz po górach

Gość Coma Berenices
Mam taką ochotę aby któraś z nich zrobiła mi loda. Może kiedyś się doczekam.

Gość Andrzej 35
ja też bym chciał zanurzyć kutasa w młodą 16 letnią pipkę

Gość Coma Berenices
Nie jestem maniakiem komputerowym, mam starego kompa na którym nic nie pójdzie więc ten zarzut obalam z łatwością. Nie muszę ograniczać kompa bo go nie nadużywam. A jaki cel ma to zaprzestanie masturbacji? Czy czasem nie taki że będzie mnie chuć rozsadzać i skuszę się na jakąś pierwszą lepszą dziewczynę? Jednak nie uważam że tędy droga.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Coma Berenices "Czy czasem nie taki że będzie mnie chuć rozsadzać i skuszę się na jakąś pierwszą lepszą dziewczynę?" ­ Przynajmniej poznasz inne i przestaniesz zakladac te same tematy.