Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrawaTywe ;)

Jaka to rodzina normalna?

Polecane posty

Gość PrawaTywe ;)

no wlasnie, co to znaczy rodzina normalna? Czy moja jest normalna? ojciec pracuje daleko i tam mieszka, przyjezdza kilka razy w roku, matka caly dzien w pracy albo u sasiadki na kawie, siostra jak miala 18 lat urodzila i wyprowadzila sie, a ja spedzam wolny czas na lawce pod domem lub spraszam kolezanki jak jestem sama :O Czy to rodzina normalna? czy raczej nienormalna? a jak nienormalna to jaka? patalogiczna?

Gość gość
rodzina normalna to taka w której nie ma problemu z nałogami i taka na ktora mozesz zawsze liczyc,w której wszyscy sie kochają i troszcza sie o siebie,wspierają sie nawzajem niezaleznie od wyznania poszczególnych czlonkow rodziny i tego jaka droge w zyciu sobie obrali...ja tak to postrzegam

Polska normalna rodzina to jak facet zapieprza po 10 godzin 5 dni w tygodniu i jeszcze po kilka w sobotę a kobieta 7 dni w tygodniu po 12 godzin majęczy że jest niedoceniana przez męża i że zmarnowała przez niego życie . Ja na szczęście żyję w rodzinie nienormalnej - żona ma inaczej w głowie .

Gość szamanka on line
ale piszesz o związku w ktorym nie ma dzieci tak?bo jesli sa to znaczy ze kobieta sie nimi zajmuje a jesli sie nimi zajmuje na okragło to ma prawo jęczec

Fakt dzieci do pewnego momentu są problemem ale normalna Polka zawsze znajdzie powód do narzekania na męża . A poza tym to on głównie na nie tj. dzieci haruje .

Gość روبرت كوبيكا
PrawaTywa (dawniej Muzeumianka). Persona kafeterii. Rok jej dołączenia jest sprony (niektóre źródła podaja 1999, 2006, 2009). Cesarzowa kafeterii ogłoszona samozwańczo lecz zaakceptowana przez Kafeteriuszy. Kochana i nienawidzona. Autorka ponad 3000 postów na różnych nickach. Słynie ze swej wulgarności i samokrytycyzmu (twierdzi że jest gupia i tempa). Zdobyła rekord w ilości banów jednego dnia: 8 banów. Jej wiek, stan seksualny oraz zawód pozostają kwestią licznych dyskusji. Sama twierdzi że występowała na widowni rozmów w toku.Najwieksza debilka tego forum, jest brzydka i otyła