Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Narzeczony się na mnie obraził

Polecane posty

Gość gość

bo złapałam welon i na oczepinach "tanczylam" z takim gościem, poprostu wyszedł na dwór po godzinie poszłam sprawdzić gdzie jest a ten siedzi i napierdala na moj temat jaka to ze mnie lafiry** że zlapalam ten nieszczesny welon, nie moja wina ze duren nie wykazal sie refleksem u mlodego ze zlapal jakis inny facet. Debil

Gość gość
"Nie wykazał się refleksem" :D

Gość zlote refleksy we wlosach
chcesz wyjsc za Buffona? :D

Gość gość
Fajnie świadczy to zachowanie o twoim narzeczonym.Jakbym usłyszała że mój mówi o mnie lafirynda to dostałby w pysk i podziękowałabym mu za współpracę.

Gość Olaaaaaaaaalalalaala
Dziewczyno dopiero po godzinie poszlas sprawdzic co sie z nim dzieje? :(

Gość gość
a co to dziecko, że mam za nim latać jak się obrazi (i to za takie coś).. ? A więc umówiliśmy się że ja złapię welon a on krawat no mi się poszczęściło a jemu już nie (bo nie wspomniałam o chłopaku, który kilka razy prosił mnie do tańca no nie umiem odmawiać co mi tam wkońcu wesele każdy sie bawi) :D a ten od razu się fochnął a jeszcze bardziej jak to tamten chłopak z którym dość dużo razy tańczyłam złapał NIE ON! tylko chodził wokół kółka i patrzył co robimy najgorzej że to była zabawa z balonami tzn. nowy młody ustawia się a nowa młoda (ja) musze biec by zbic balona itp chyba wiecie o co chodzi to ten zaczłą sam zbijać jego balony i juz tydzien do mnie nie dzwoni ani nic nie odezwe sie pierwsza

Gość Bialystoook
'On sam zaczał zbijac balony' :D :D :D

Gość Maaaciek1975
Powinien ciebie dobrze szarpnąć w kibelku za numerek co mu wykrecilas :D My wiemy co to za zabawa z balonikami :)

Gość przygoda życia
hahaha hahahah hahaha

Gość ale jazdabhahahahhahha
sikam HAHAHHAHAHAhahhaahhahahah

Gość przygoda życia
ale ja to, tak po prostu zbijał balony i psuł zabawę? hahahaha

Gość gość
Bo my jako nowa para młoda musieliśmy pokonać taki 'tor przeszkód' no i pierw był taniec a potem zabawa z tymi głupimi balonikami. I on był na 1 części sali a ja prawie na samym końcu musiałam pokonać dystans z balonem w ręku żeby usiąść mu na .... i to zbić więc pierwsze podejście ok patrze ze juz wstaje ze stolika i gada z wujkiem itp a potem mialam balonika 2 zeby zbic go na jego nogach i biegne, a ten za mną i byl pierwszy i przebil wszystkie balony (nawet te co mialam w reku) i nei wiedzialam jak sie zachowac ten gosciu siedzi i nie wie co sie dzieje a ten wyszedl i kazdy sie smial a ja o malo ze wstydu sie nie spalilam, j****y przebil wszystkie balony jeszcze to kamerowali k***a :(

Gość gość
bo te wszystkie wesela wiejskie to jeden wielki burdel, lapanie za kolanka, zagladanie pod spodnice I inne zboczone praktyki, czemu odrazy sie nie p******i kazdy z kazdym na stolach?... Jak bylam z jednym moim znajomym cudzoziemcem na takim weselu to oczy robil... bo oni takie reczy robia na kawalerskim, a na weselu juz jest tylko przyjecie bez zadnych seksualnych podtekstow...

Gość przygoda życia
wow ale masz zazdrośnika, ale to nawet nie było złe, że przebił te balony :) ale to że brzydko Cię nazywał to juz było nieładnie...

Gość forever_young1992
U mnie na weselu jak byłam z chłopakiem to była ta wiejska zabawa 'test na dziewictwo" ;/ I kazdy juz na duzym luzie nie chcialam isc ale mlody kazal mi bo bylam wtedy 'nastolatka" jak to nazwali i musialam prezjsc ten test na dziewictwo wlozyli mi jakis pieniadz zeby zacisnac i mialam przez cala sale przebiec i go nie zgubic no i w polowie zgubilam a moj od razu afere robi przy wszystkich ze mowilam ze jestem dziewica itp ja p*****le (zaznaczam ze wypil duuuzo) i po tym indydencie nie ejstem juz z nim :)

Gość jaki wstyd
oh god foreveryoung współćzucia! :D

Gość przygoda życia
o kurka :) jeszcze lepiej, piszcie dalej kobiety

Gość gość
ooo to nieźle, mój po tym weselu od razu do kompa zmienił status z zareczynowy na wolny, ja p*****le co za debil :D

Gość gość
nagrane, do konca zycia beda sie smiac