Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laska buba

jak odchudzic komorke jajowa?

Polecane posty

Gość laska buba

moj mezczyzna powiedzial mi, ze moja komorka jajowa jest wieksza od jego plemnika. Nie chce byc wieksza od mojego mezczyzny. Musze ja odchudzic. Tylko jak? Prosze poradzcie. Ale blagam bez zartow. Dla mnie ta sprawa nie jest zabawna.

przestan ja karmic.... powoli zacznie chudnac... zrobi sie coraz mniejsza i mniejsza i mniejsza ..... az do zaniku.... a wtedy bedziesz sie mogla kochac bezkarnie :P:D .... znaczy, bedzie to sie nazywalo bezpieczny seks :classic_cool:

Gość gość
weź kobieto poczytaj sobie trochę o fizjologi kobiety i mężczyzny, bo aż zaduma mnie bierze jak czytam takie durne posty

Gość laska buba
dziekuje frida, jako jedyna osoba traktujesz mnie powaznie, to dla mnie bardzo cenne :************************************************************************************************************************************************************************************************************************************* i tak tez uczynie drogi gosciu nie bede ukrywala, ze skrzywdziles moje uczucia, ale nie odplace Ci tym samym