Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy TYLKO PiS i PO są w tym kraju ?

Polecane posty

Gość gość

Litości caly czas sie mówi że PiS to że PO tamto ze jest podział kraju na zwolenników tych i tamtych. Litości czy w naszym kraju są tylko 2 partie ? Dajmy szanse innym i w końcu pozbędziemy się gadani o podziale Polski i tej całej nienawiści. Przynajmniej ja już mam dość PO jak i PiS-u

Gość gość77
Jest Korwin Mikke !!

Gość gość
Palikot to tajna bron Tuska a po za tym donosiciel dla służ sb i to tego ma zmienne poglądy czyli dzisiaj moze miec twoje poglądy a jutro pisu czy putina

Gość gość
nie mogę patrzeć na tego ryżawego Tuska ciap****y nic nie robi dla kraju jak facet co nie potrafi obronić kobiety czemu on tu już 6 lat jest? co to jakiś mąż stanu? wybitny polityk??

Gość gość
Tak to jest skonstruowane, wybory to iluzja dla durnego narodu, jakbyś zagłosowała wybierasz zło, zawsze wybierasz pomiędzy czerwonymi, tymi co się z tym nie kryją i agentami 😠

Gość gość
on jest nieudolny? tp wy jesteście nieudolni bo głosujecie na tych , których wskaże wam TVN albo GóWniana

Gość gość
ale oni nic dla nas nie robią \PO taka pro UE partia nawet euro nie wprowadzi??? ona nic nie zrobi przez 8 lat

Gość gość
osiągniecia PO w integracji -niepodpisane cos tam w traktacie - gazociąg przez Bałtyk -niewprowadzone euro (zdaje się ze tylko Tusk tego chce w rządzie Słowacja już 4 lata temu przyjęła)

Gość gość
16] [zgłoś do usunięcia] gość ale oni nic dla nas nie robią PO taka pro UE partia nawet euro nie wprowadzi??? ona nic nie zrobi x No jak to nic nie robi? Rozbuchałą administrację, biurokrację do niebotycznych rozmiarów, zadłużyła tak Polskę, że nawet nasze wnuki nie pospłacają tych długów, rozpierdaczyła gospodarkę, wybudowała najdroższe odcinki autostrad na świecie, że nie wspomnę o stadionie :), idt, itp. nie chce mi się więcej wymieniać. Ale najgorsze w tym wszystkim jest, że pozbawiła młodych Polaków nadziei na to, że można tu normalnie żyć i pracować.

Gość gość
no masz racje ale Boże jak go się w tym wszystkim broni tego tuska jednego może ochronę mu trzeba dać jeszcze bo ludzie by już dawno nie wytrzymali

Gość gość
jak tak ma wyglądać ue jak te po nas tam wprowadza to ja dziękuje bardzo przecież po to najbardziej pro ue partia