Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozkład ogólny dla każdego

Polecane posty

Gość magdalena 22.04.1979
dziekuje! 🌼

Gość gość
Monika Ogólnie(nie wiem jaka sfera)Dostaniesz wiadomość. Jest pokazane zakonczenie klopotow, jakas milosc , spelnienie marzen , byc moze dziecko . Gratuluje ;) jako 1 ze wszystkich dzisiaj , wyszły same pozytywne karty. pozdrawiam🌻

Gość gość
Joanna 20 czerwca 1986 Masz obok siebie zyczliwego mezczyzne,pomoze Ci w sferze finansowej. Masz jakies zmartwienia, spotkanie towarzyskie,zrob wyniki kontrolne.. bo wydaje mi się że siedzi w Tobie jakas niegrozna co prawda ale jednak jakas choroba i lepiej byloby zeby nie przeistoczylo sie to w cos groznego.Ogolnie na zdrowie nie wroze, chyba ze samo sie pokazuje

Gość gość
na dzisiaj to tyle. pozdrawiam, dobranoc🌼

Gość gość
Joanna 20 06 1986, bardzo dziękuję za wróżbę. Jeżeli chodzi o zdrowie to jestem w trakcie anginy. Generalnie mam problemy z sercem ale nie byłam jeszcze u lekarza, czasem tak strasznie szybko bije i ciężko mi się oddycha. Kiedyś na ekg wyszła mała wada której jak powiedziała p. Doktor leczyć nie trzeba...

Gość monika,,,
monika 11.-3 1985

Gość gość
Alicja :) dziękuję za wróżbę, podróż będzie niespodzianką i stabilizacja w uczuciach także, a jeśli chodzi o tego bruneta, to chyba wiem, o kogo chodzi, jeszcze raz dziękuje :)

Gość bubaaa
Katarzyna 18.02.86

Gość co za pech
autorko co to znaczy że tej dziewczynie jako jedynej wyszły wszytskie pozytywne karty, czy to znaczy, zę jak mi wróżyłas to wyszło coś negatywnego i złego, ale mi o tym nie powiedziałaś, czy jak to działa

Gość gość
18.07.13 oliiiiii Oliwia 18.10.1995, poproszę bo z tego co mi się wydaje ominęłaś ;)