Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Rozk艂ad og贸lny dla ka偶dego

Polecane posty

Go艣膰 magdalena 22.04.1979
dziekuje! 馃尲

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Monika Og贸lnie(nie wiem jaka sfera)Dostaniesz wiadomo艣膰. Jest pokazane zakonczenie klopotow, jakas milosc , spelnienie marzen , byc moze dziecko . Gratuluje ;) jako 1 ze wszystkich dzisiaj , wysz艂y same pozytywne karty. pozdrawiam馃尰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Joanna 20 czerwca 1986 Masz obok siebie zyczliwego mezczyzne,pomoze Ci w sferze finansowej. Masz jakies zmartwienia, spotkanie towarzyskie,zrob wyniki kontrolne.. bo wydaje mi si臋 偶e siedzi w Tobie jakas niegrozna co prawda ale jednak jakas choroba i lepiej byloby zeby nie przeistoczylo sie to w cos groznego.Ogolnie na zdrowie nie wroze, chyba ze samo sie pokazuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na dzisiaj to tyle. pozdrawiam, dobranoc馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Joanna 20 06 1986, bardzo dzi臋kuj臋 za wr贸偶b臋. Je偶eli chodzi o zdrowie to jestem w trakcie anginy. Generalnie mam problemy z sercem ale nie by艂am jeszcze u lekarza, czasem tak strasznie szybko bije i ci臋偶ko mi si臋 oddycha. Kiedy艣 na ekg wysz艂a ma艂a wada kt贸rej jak powiedzia艂a p. Doktor leczy膰 nie trzeba...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monika,,,
monika 11.-3 1985

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Alicja :) dzi臋kuj臋 za wr贸偶b臋, podr贸偶 b臋dzie niespodziank膮 i stabilizacja w uczuciach tak偶e, a je艣li chodzi o tego bruneta, to chyba wiem, o kogo chodzi, jeszcze raz dzi臋kuje :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bubaaa
Katarzyna 18.02.86

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co za pech
autorko co to znaczy 偶e tej dziewczynie jako jedynej wysz艂y wszytskie pozytywne karty, czy to znaczy, z臋 jak mi wr贸偶y艂as to wysz艂o co艣 negatywnego i z艂ego, ale mi o tym nie powiedzia艂a艣, czy jak to dzia艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
18.07.13 oliiiiii Oliwia 18.10.1995, poprosz臋 bo z tego co mi si臋 wydaje omin臋艂a艣 ;)

Udost臋pnij ten post