Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam pecha do facetów - też tak macie?

Polecane posty

Gość gość

1 facet mnie zdradzał 2 facet mnie bił 3 facet okazał się prawiczkiem Nie wiem co gorsze. Pech mnie prześladuje w życiu uczuciowym :(

Gość wolny37
zdarza się niestety.

Gość gość
jeszcze nie trafiłaś na chorobliwie zazdrosnego ! to dopiero są jazdy ! myślę ze chłopak nr.3 nie był taki zły

Nie ;) Kiedyś miałam całkiem fajnego chłopaka ale byliśmy dzieciakami no i jego poglądy na różne sprawy mnie trochę śmieszyły. A drugi to ten, z którym spędzę resztę życia (a przynajmniej na to liczę). Jest prawie idealny, bo wiadomo ideałów nie ma. Ale jakieś te jego wady nie są straszne ;) I był prawiczkiem a ja dziewicą - nic w tym złego i strasznego nie ma ;) Wszystkiego można się nauczyć można razem a ile w tym frajdy xD

Gość gość
Głupia prowokacja albo autorka jest chora psychicznie. Jak mozna stAwiac w jednym rzędzie zdradzacza tego co bije na równi z prawiczkiem. Co jest złego w prawiczku ?

Gość gość
gość Głupia prowokacja albo autorka jest chora psychicznie. Jak mozna stAwiac w jednym rzędzie zdradzacza tego co bije na równi z prawiczkiem. Co jest złego w prawiczku ? xxxx Nie wiem czy to prowokacja ale nic dziwnego na kafeterii przecież ciągle wyzywa się prawiczków.

Gość gość
Autorka prosze udac sie do psychologa zeby okresli pod ktory numer ciebie wrzucic

Gość gość
Ewidentnie prawiczek tu nie pasuje.