Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

obejrzałam przypadkiem i się popłakałam

Polecane posty

Gość gość

http://www.youtube.com/watch?v=Gbep4lv96a8 Jezu, powiedzcie jak można tak postapić wobec maleńkiego dziecka!!!??? Coś potwornego. To maleństwo nawet nie wiedziało że ma się bać. Zabiła bym tych co tam stali i patrzyli. Wrzuciła bym ich wszystkich do dołu z kobrami. Powiedzcie, że temu maleństwu nic się nie stało :O:O:O

Gość gość
Na filmiku ewidentnie widać, że kobra jeebłago kilka razy w głowę. Dziecko z pewnością nie przeżyło 🖐️

Gość gość
aż mnie zamurowało :O

Gość gość
Te kobry mają usuwane zęby jadowe. Są calkowicie niegroźne. Jednak taki maluch, bawiący się w ten sposób wężem nie będzie miał instynktu samozachowawczego i jak kiedyś natknie się na nieokaleczoną kobrę to będzie tragedia.

Gość gość
Dla mnie pierwsze sekundy tego filmu są widokiem tragicznym ta bliskość dziecka od takiego zagrożenia... Kiedyś przeżyłem podobny stan jak pies rzucił sie na moja córeczkę, miałem wręcz poszarpaną skórę rąk i przegryzione żyły, mimo ogromnego bólu nigdy nie byłem tak szczęśliwy że udało sie uratować od cierpienia własne dziecko, a na tym filmie to jakiś obłęd... Osobiście sądzę że dziecku nic sie nie stało mimo wszystko...

Oczywiście, że przeżyło. Kobra nie ma jadu szkodliwego albo jest nieszkodliwa. Dzieci tam często się uczy obcowania z kobrami, w wieku 12 lat są już profesjonalistami. Kobry są specjalnie karmione żeby nie miały jadu, ale ta widać nie ma zębów...

Gość gość
Jednak największymi potworami na ziemi są ludzie. Walki psów czy kogutów chyba nie można porównać do takiego okrucieństwa. Oby to była prawda, że ta kobra nie miała zębów i nic oprócz uderzeń temu maluchowi nie zrobiła. Jednak pod koniec jak mu się rzuciła na główkę to nie wiadomo co dalej, bo się owinęła wokół i film się skończył. Biedny maluszek :(

Gość gość
a mnie jakoś nie ruszyło zupełnie..:O

Gość gość
to idź sobie stąd jak cię nie ruszyło, widocznie nie masz sumienia :(

Gość gość
mnie też nie ruszyło.. i co ?

Gość gość
i co? Bo to tacy ja ty stali nad tym dzieckiem. bez komentarza CO. Wp*******ć cie do klatki z kobrą żeby cie tak uj****a kilka razy to bys sie zesral/a i nie pytal co psychopato jeden z drugim.

Gość gość
tylko po**bani ludzi na czyms takim placza. idz sie lecz glupia kobieto

Gość gość
te ostatni post sam jestes p******y, bez uczuc, takie nic nie warte gowno

Gość gość
jakie maleństwo ? zwykłe ciapate dziecko , oni takie dzieciaki sprzedaja pedofilom z europy , na narządy , jak te dzieciaki podrosna to pracują w fabrykach za miske ryzu albo zmuszaja do prostytucji, takich ci nie szkoda ?

Gość gość
bardzo mi szkoda, dla mnie ten maluch to nie jest ciapaty. To jest po prostu maleńkie dziecko. I szkoda mi że nie mogę temu i innym okrucieństwom przeciwdziałać.

Gość gość
nie posraj się :O

Gość gość
ja mam uczucia, ty nie masz wiec nie zauwazysz ze juz dawno chodzisz obsrana/y i smierdzisz

Gość gość
no to masz uczucia, w Afryce dzieci umierają z głodu i co ? będziesz plakać ? zmienisz to ? lepiej żeby tego małego ciapatego kobra zechlala niż żeby go kupił niemiec pedofil i w ramach seksturystyki g****ił

Gość gość
uczucia moze i masz, ale kultury za grosz!!

Gość gość
I co, i co mogę zrobić, gdybym mogła zrobila bym co można i dla dzieci z Afryki i dla innych, maleńkich ciapatych. ucięła bym pedofilom fiuty i wysłala na Antarktydę. No co można zrobić??? Jakim prawem ktos mnie tu opluwa, bo żałuj e malenstwa, ktoremu dzieje sie krzywda??? I wielu innym rowniez. To jak ty okazujesz obojetnosc, to jestes lepszy czy co? > lepiej żeby tego małego ciapatego kobra zechlala niż żeby go kupił niemiec pedofil i w ramach seksturystyki g****ił żadne z tych opcji nie jest dobrym wyjsciem, żadne nie ma prawa bytu. I przykro mi że nie mogę nic z tym zrobic, a tobie nie i tym się róznimy. Nie masz uczuć, jesteś nikim na tej ziemi. Istotą nie wartą uwagi. Trzeba byc kobra w spotkaniu z toba.

Gość gość
goście ci się kochanieńka pomylili.... i nie pluj się tak kto jest nikim na tym swiecie a kto nie....

Gość gość
ale laska ma jazdę... nie podniecaj się tak dziewucho bo się spocisz.. :D

Gość gość
oj nie spocila bym sie majac was w swoich rekach za to co piszecie i myslicie

Gość gość
dziewucho to sobie pisz do swojej matki jasne fraglesie z krotkim..???

Gość gość
wąż parę razy dziobnął dzieciaka dzieciak nawet nie ryczy a ta się popłakała. Na teleekspresie pewnie też beczysz jak bóbr hahaha

Gość gość
bo śmieszą mnie takie rozhisteryzowane DZIEWUCHY :D