Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angielski

angielski tłumaczenie kto pomoże

Polecane posty

Gość angielski

kto mi pomoże przetłumaczyć 3 zdania na angielski???

Gość Viorne
nie prościej było wpisać w jakikolwiek translator na necie? :) Ale jak coś to mogę pomóc :)

Gość angielski
translatory sa słabe a ja muszę mieć dokładne tłumaczenie to proszę o pomoc przy takim zdaniu Poezja wojennego okresu K. K. jest niewątpliwie najmniej zbadaną częścią jej spuścizny literackiej, ale niezwykle bogatą w wymiarze poetyckim.

Gość angielski
pomocy

Gość angielski
up

Gość gość
haha :D mam dyplom filologii angielskiej wiec zaden problem przetlumaczyc, ale powiem ci ze to zdanie brzmi tak fatalnie w jezyku polskim, wiec nawet nie bede probowac. sprobuj inaczej to napisac, zebym nie musiala czytac 3 razy zeby zrozumiec. bo tlumaczenie czegos takiego bedzie brzmialo jeszcze gorzej niz tekst zrodlowy.

Gość angielski
widać jak znasz angielski:) to jest napisane po polsku wiec jeżeli nie rozumiesz to chyba masz problem

Gość gość
Poezja wojennego okresu K. K. jest niewątpliwie najmniej zbadaną częścią jej spuścizny literackiej, ale niezwykle bogatą w wymiarze poetyckim. The war poetry of L.K is undeniably the least explored part of his literary heritage, still it is a very rich one in the poetic dimension. Ale zdanie po polsku nie trzyma się kupy. Jej spuścizny? Czy jego spuścizny?

Gość angielski
tak jak jest napisane - jej spuścizny literackiej

Gość kjijoo
Hm, zdanie jak zdanie - ja bym jednak tak bardzo się nie czepiała, poza tym, że dziwnie trochę brzmi to, że poezja jest niezwykle bogata w wymiarze poetyckim. trochę masło maślane "Poezja wojennego okresu K. K. jest niewątpliwie najmniej zbadaną częścią jej spuścizny literackiej, ale niezwykle bogatą w wymiarze poetyckim." -

Gość angielski
racja :)