Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aawaaa

Seks z Holendrami

Polecane posty

Gość aawaaa

Od kilku lat mieszkam w Holandii i wiodę dość imprezowy żywot. Zauważyłam że większość facetów z Holandii, Belgii czy z Luksemburga ma wijące się i miękkie penisy. Kolesie z którymi sypiam to przedział 19 -25 lat czyli w pełni sił witalnych. Jak wezmę takiego członka do ręki to jest on twardy, ale jednak formuje się w róże kształty tzn można go dowolnie zginać. Czasami utudnia to penetrację bo się gdzieś tam rozłazi i trudno wchodzi. Oczywiście potem jest już przyjemnie. Z kolesiami z Polski sprawa wygląda tak, że mają dość twarde przyrodzenia w których nie ma mowy o zginaniu no chyba że są już po... Czy macie podobne doświadczenia??? Piszcie

Gość gość
a duze maja?

Gość gość
Ja dlugo mieszkalam w belgi ale w belgi to co ty opisujesz to nie spotkalam,a po drugie to tylko z belgami sie bzykalam,Raz mnie polak na chate zaprosil ale to nigdy wiecej,to byl niewypal prosto od niego poszlam do mojego Belga i robote dokonczyl to spokojnie przy nim zasnelam,a teraz od dluzszego czasu mieszkam u niemca na niemieckiej stronie to jest nie do poruwnania i super ma ladny wycior nic sie mu nie nie ugina i czysci mi komin rowno