Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nene_e

brak ochoty

Polecane posty

Gość nene_e

Co u Was powoduje brak ochoty na sex? I jak sobie z tym radzić?

Gość Jarosz rodzinny
moze jakis seksuolog?

Gość gość
Ja się sam nakręcam i gdy widzę moją to już max.Stoi jak stalowy drążek.

Gość Sztywniaczek
Brak ochoty ? Czy takie coś w ogóle istnieje :)

Gość jakuboo
Mnie to chyba zabija moja ciągła praca i przemęczenie. Po 50tce człowiek chciałby odpocząć a tu ciągle robota i robota. Ochota na sex spadła do prawie 0… Trochę poszukałem w necie i wyczytałem, że najlepiej wspierać się suplementami diety. W aptece pani doradziła mi permen bo powiedziała, że ma żeń szeń i dużo facetów go kupuje. Łykam 3 tygodnie i już widzę pozytywną zmianę. Na ulotce jest napisane, że i tak najlepsze efekty są po 6 tygodniach, także już nie mogę się doczekać.

Gość gość
Ja nie wiem co ze mną się dzieję,ale od roku już nie mam ochoty na seks. Mam 38 lat i jeszcze nie dawno uwielbiałam się kochać . Wiem,ze w końcu mąż mnie zdradzi,albo już to zrobił przez to,że mnie się nie chce. W moim przypadku to stres i kłopoty są tego powodem,a dodatkowo przytyłam i patrzeć na siebie nie mogę ,a wiadomo ,ze to dziala jak cholera na głowę

Gość gość
konflikty z mężem nie można uprawiać seksu z kimś do kogo nie ma się zaufania czy straciło się szacunek podobnież trudno zmuszać się do współżycia z kimś kto dopiero po ślubie ujawnił że jest fetyszystą

Niestety brak ochoty istnieje :/ Też myślałem, że nigdy mnie to nie spotka a jednak… a czym to jest spowodowane? Zmęczeniem ogólnym, złym stanem zdrowia, problemami, zmartwieniami… rutyna też niestety. Ja z żoną przez kilka lat w ten sposób, przez cykliczny brak ochoty się od siebie oddalaliśmy, i jak już było krytycznie to dopiero się zaczęło zastanawianie dlaczego do tego doszło. Nie polecam zwlekać z szukaniem rozwiązania tego problemu. My się odbiliśmy od dna na szczęście bo u lekarza usłyszałem, że można spróbować z suplementem na potencję, liderinem. No i spróbowałem, i stosuję do dzisiaj jak czuję, że potrzebuję. W godzinę podnosi libido i wzmacnia erekcję.