Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zapomialam wziasc, prosze o odp.

Polecane posty

Gość gość

Biore pigułki w jednym ciągu bez przerwy...raz zapomialam wziasc i w ten ten dzień partner skonczyl we mnie...po tyg zrobiłam test coazy nie wykryto...planuje odstawić tabletki po tej paczce...czy jest możliwe ze ciaza wtedy nie została wykryta? a zostanie wykryta po odstawieniu?

Gość gość
A dlaczego masz braść tabletki bez przerwy? To minipigułka? Test po tygodniu od stosunku nigdy nie wykaże ciąży, bo to za wcześnie.

Gość gość
hmmmm...Bo mam Endometrioze...wiec biore w ciągu w ten dzień nie wzielam zapomialam... po tyg zrobiłam test... i po tej paczce chce przerwac by dostac miesiaczke i się zastanawiam czy po odstawieniu mozxe ciaza być wykryta? chociaż to nie bylby najlepszy moment w moim zyciu...niech Pan ma mnie w swej opiece...Pomimo Endometriozy nie chcaialabym teraz...

Gość gość
Odstawienie nie ma żadnego znaczenia. :o Tabletki nie mają wpływu na wynik testu ciążowego. Po prostu test trzeba zrobić najwcześniej po dwóch tygodniach od stosunku.

Gość gość
Trzeba zawsze pamiętać jak chce się r****ć.Główka zapomina a c*pka wtedy swędzi.Takie są zasady przy tabletkach

Gość gość
ale czy moge być w ciąży?

Gość gość
Nie. Siedem dni wczesniej i siedem dni później brałaś tabletki, wiec zabezpieczenie zostało zachowane. Jest to napisane w ulotce.