Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k.a.r.o.l.i.n.a.

Dziwne plamienie!?

Polecane posty

Gość k.a.r.o.l.i.n.a.

Hej :) Staram się z chłopakiem o dziecko od dłuższego czasu.. 3 dni temu powinnam dostać okres.. zamiast tego dostałam skąpych plamień koloru czerwono-rozowego.. ale w tak malej ilości jak krew by się z nosa puscila.. ! i 2 dzień mojej miesiączki zawsze był dość obfity.. dziś jest 3 dzień cyklu i wkladka czysta, jedynie przy podcieraniu się lekko papier zwilżony.. Zastanawiam sie czy wszystko jest ok.. Miał ktoś taka sytuacje?

Gość gość
zrób test

Gość k.a.r.o.l.i.n.a.
Zrobiłam wczoraj popołudniu.. i wyszedł negatywnie. Dlatego chciałam się zapytać czy czekać jeszcze pare dni i powtorzyć? Czy olac już to ?

Gość gość
powtórz za kilka dni z porannego moczu.

Gość k.a.r.o.l.i.n.a.
Ok dziekuje za odpowiedz:) Po prostu ja mysle ze jakby miało wyjść to by chyba już wyszlo w 2 dniu cyklu?

Gość gość
zrob test, Najlepiej z krwi beta-hcg

Gość gość
No a jeśli te plamienia to było zagnieżdżenie a nie okres? Ja sprawdziłabym to za kilka dni.

Gość k.a.r.o.l.i.n.a.
no właśnie czytałam na internecie o tzw. plamieniach implantacyjnych. Moja mama jak ze mna była w ciąży miała takie plamienia przez kilka dni i myslala ze to miesiaczke, tye ze bardzo, bardzo slaba i ze sie rozkręci. ale sie nie rozkrecila i w następnym miesiącu już nie dostala krwawienia.