Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sąsiedzi ciągle pala w piecu nie wiem czym...ale smród jest codziennie...

Polecane posty

Gość gość

Nie chce mieć zatargów z sąsiadami, ale wnerwia mnie pewna sprawa. Mieszkamy w domkach jednorodzinnych. Oni chyba paląc w piecu mają ciepłą wodę itp ( tak sądzę ) bo codziennie po południu ( np. teraz ) czy wczesnym wieczorem z ich komina wydobywa sie pełno śmierdzącego dymu. Zimą to co innego, ale teraz latem? Jest gorąco a dookoła śmierdzący dym...nawet okna nie można otworzyć juz nie wpsominając o wyjściu do ogrodu. Co wy byście z tym fantem zrobiły?

Gość gość
Ja mam niestety podobny problem- od sąsiadów jak pala wali aż nie da się okna otworzyć , ja nie wiem czym oni pala - chyba gumą .Jakoś to wytrzymujemy , ale wszyscy sąsiedzi maja dosyć tego smrodu,

Gość gość
ja wyslalabym jakis anonim, ze smierdzi i jak nie przestana palic tym, czym pala to zawiadomisz straz miejska albo policje

Gość gerwazy w gumiencu
guma powiadasz? fuuj :classic_cool:

Gość gość
jeśli teren należy do miasta to do straży miejskiej trzeba dzwonić, u moich rodziców było to samo plus wylewanie szamba. straż pare razy przyjeżdżała ale podziałało

Gość gość
a czy jeżeli zadzwonie do straży to musze podawać swoje dane? tak jak mówiłam nie chce konfliktów z sąsiadami. to sympatyczni ludzie ale codziennie wąchac ten smród szczególnie w upał to naprawde mordęga.