Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ABlondynka

Kręcą mnie ludzie inteligentni

Polecane posty

Gość ABlondynka

Zawsze mnie ciekawilo co oni mają w tych głowach że przetwarzają tak trudne informacje jak matematyka?dlaczego ja nie mogę cięższych rzeczy pojąć

Gość gość
Każdy rozumie matematykę, to nic trudnego ;)

Gość ABlondynka
Dziwne bo chodziłam do ogólniaka to tylko jedna osoba miała 5

Gość gość
A ty nie? To jak ma się 4 lub 3 lub jak komuś uczyć się nie chce to już się nie jest inteligentnym? Nie ośmieszaj się ;)

Gość gość
to dobrze że Cię kręcą,gorzej by było gdyby kręcili Cię debile

Gość on25_other
Jeśli ktoś ma 5 z matematyki lub ogólnie jest dobry z matematyki wcale nie oznacza ze jest bardzo inteligenta osobą może być wrecz przeciwnie. Chodź wcale nie mowie nie, oczywiście może też być osobą dobra z matmy i zarazem inteligenta lecz moze byc bardzo skryta i zamknieta w sobie co skutkuje zaniżeniem przez społeczeństwo jej inteligencji...

Gość ABlondynka
Ja nie. Miałam zawsze 2i to naciągane. Ta co miała 5 bez lekcji mogła pisać każdy sprawdzian wszystko rozumiała teraz poszła na dobre studia, to jest inteligentna osoba a nie taki szarak jak ja

Gość on25_other
To tez może być spowodowane tym że masz strasznie niską samokrytyke, Powinnaś ustawić sobie naprawde wysokie cele i próbować je ze wszystkich sił osiągnąć i przy okazji nie patrzec na innych. Wtedy docenisz swoją osobę i inaczej bedziesz patrzeć na świat...

Gość Akurat matematyka
W Polszy jest na dość niskim poziomie. Nie trzema do niej mieć talentu tylko usiąść na d***e i pojąć.

Gość gość
mnie tez fascynuja ludzie, ktorzy maja wiedze wieksza ode mnie - np zawsze dla mnie niepojete bylo, jak mozna wymyslec i skonstruowac komputer czy inne skomplikowane urzadzenie, ew zbudowac most, ktory sie nie zawali, samolot, ktory nie spadnie, Statek,rakietę - a takze skomponowac muzyke i zapisac ja w nutach.Kręca nie głownie "ścisłowcy"- matematycy, fizycy, konstruktorzy no i odkrywcy.. Natomiast lekarze, prawnicy, humanisci - kompletnie nie- bo ten rodzaj wiedzy ogarniam.

Gość ABlondynka
No skonstruować komputer albo internet jak to jest że wylapuje wam to wszystko co pisze :)

Gość gość
mój maz jest konstruktorem bardzo wysokiej klasy. Mnie zdumiewa i niesamowicie kręci to, że zna sie na bardzo skomplikowanych rzeczach, szkoli ludzi na swiecie, a przy tym w domu zachowuje sie jak normalny facet, w dodatku caly ( razem z tym mózgiem) jest mój:):)

Gość ABlondynka
No ale jeszcze lepsi są ci pierwsi, co wynaleźli komputer potem internet tv radio samochód etc ci późniejsi tworzą wg wuczonego szablonu

Gość gość
mnie wkurza, , ze w pismach nic tylko opisuja aktorow i piosenkarzy, z badziwiastymi wlącznie - co tacy faceci maja do powiedzenia? - no chyba,ze jakis jest bardzo wybitny. O wiele bardziej ciekawiłby mnie gość, ktory wymyslił nowy model samolotu, samochodu, komputera, coś opatentował - no przeciez ci ludzie zyją, dlaczego muszę czytac o jakich serialowych celebrytach?