Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie tak podniecają się Krakowiem i Wrocławiem ?

Polecane posty

Gość Katariiiiinaaaa
Najlepszy i najpiękniejszy jest mój SOPOT - w ogóle 3miasto. Choć teraz w sezonie tyle tej bladzi się nazjezdzalo :/ no ale cóż, na nich zarabiamy :p

Gość gość
w poznaniu smierdzi, zwlaszcza jak jest duszno- za duzo pojazdow, no i robia drogi

Gość gość
Wrocław jest piękny i ma niepowtarzalny klimat, Kraków jest przereklamowany

Gość gość
o tak, Bielsko-Biała to jedno z najbardziej uroczych miast w jakich bylam :wub: Krakow jest sliczny, Wroclaw taki sobie, Gdansk fajny ale tylko ul. Dluga reszta jak wszedzie. Sopot tylka nie urywa, jedno z wielu, jak Warszawa :O Lodz mi sie podobala tez i Poznan.

Gość gość
Dzisiejsze spoleczenstwo jest pelne ludzi ktorzy nie maja wlasnych mysli spostrzezen. Wszystkie ich poglady sa wypadkowa propagandy i nasladownictwa. Tak sie sklada ze najlepiej i najwiecej mowi o Wroclawiu i Krakowie wiekszosc moich znajomych co tak naprawde tam nie byli. Czlowiek aby odnalezc sie w spoleczenstwie musi sie dostosowywac i nasladowac innych. Media promuja pewne miasta a ludzie to kupuja. Znam kilkoro Krakowian co za Krakow sie nie ruszaja prawie wcale na rynku moze byli z rok temu a jednak uwazaja ze zyja w raju bo to Krakow:P To ja juz wole mieszkac tam gdzie mieszkam i miec sporo miejsc rozrywki w okolo, spokojna okolice, latwy i szybki dojaz od pracy po sklepy itd, zrobic sobie wypad w Gory czy nad jezioro itd a na rynek w Krakowie jak bede chcial to i tak moge pojechac i byc czesciej niz mieszkaniec Krakowa. A z tym klimatem to przesadzacie bo prawda jest taka ze klimat tworza ludzie i jak sie ma pomyslowych znajomych i rozrywkowych przy tym to moze o wiele milej spedzac czas niz na rynku we Wroclawiu:P

Gość gość
Bemowo, Bielany - patologia deluxe czyli blokowiska - a czy znasz oby całe Bemowo, całą Warszawę...? Siądź kiedyś np. w 523 i jedź np. na Stare Bemowo - Osiedle Łączności - domki z okresu międzywojennego, drewniane, piękne stare ogrody, zapach sosny... wszystko to w otulinie Kampinosu i świetni ludzie... Kiedy przyjechałam tam nie znałam nikogo... a teraz tam toczy się znaczna część mojego życia :).

Gość doaczego?
Krakow to najpiekniejsze miasto w polsce, nie kazdemu jest dane tam mieszkac wiec zazdroszcza

Gość gość
A mnie oczarował Lublin :) Czyściutkie, zadbane, klimatyczne miasto, wokół pełno zachwycającej zieleni. Podobało mi się tam bardziej niż w przereklamowanym Krakowie i Wrocławiu, który jest paskudny :P

Gość gość
Zgadzam się - Lublin jest piękny, może trochę niedoceniany... a szkoda bo to miasto naprawdę ma się czym pochwalić ale ma to też plusy - jest tam dużo taniej niż w obleganych przez turystów Krakowie czy Warszawie z mniejszych miast, to polecam Przemyśl i Świdnicę a z malutkich uroczy - Biecz :)

Gość gość
Ty jestes kurwo paskudna.

Gość gość
Oba miasta sa fajne do zwiedzania, balangowania, studiowania. Ale czy do zycia? Smog i korki. Tyle i aż tyle! Maska, 2 godziny w samochodzie, ewentualnie zatłoczonym tramwaju. W zimie nie widać nieba!!!! Mając dzieci chorujące na astme i różne alergie skórne mam dość mieszkania w takim miescie. Cóż mi ze starówki, czy zabytków? Dlatego wyprowadzamy się jak najdalej...