Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie pościele dla niemowląt?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny jakich producentów pościele polecacie? Zależy mi na tym żeby były dobrej jakości no i nie miały ceny z kosmosu. Najlepiej polskie, ale niekoniecznie. Byłam w IKEA ale wzory takie sobie, choć słyszałam, że jakość niezła.

Gość gość
pozwalacie małym niemowlakom spać na poduszce?

Gość gość
Tu autorka. Dziękuję za podane linki. Ja na poduszce nie pozwolę spać dziecku, ale kupuje się w zestawach tak czy siak- będzie na później. A jakie wypełnienie? Co myślicie o Gluck?

Gość gość
Te z babyraj takie trochę... zbyt żywe... Nie chcę użyć złego słowa... Wolę stonowane :) Choć te w krateczkę w miarę ładne muszę zapamiętać :)

Gość gość
Ja mam z baby raj te kwiatuszki i jest super:)Nie lubię oczojebnych kolorów a ta wygląda super.Koleżanka ma owieczki i bardzo ładnie się prezentuje:)

Gość gość
podnoszę...

Gość gość
ja nie lubię tych misiowych pysiowych akcesoriów dla dzieci, mi się to to bardzo nie podoba. wszędzie misie itp. ja kupiłam 2 pościele w alvi , jedna jeszcze w miarę, bo w słoniki, beżowo biała, a druga w kropeczki. wpisz sobie w wyszukiwarkę pościel alvi słoniki, lub fioletowe kropeczki. jakość dobra, to niemiecka firma.

Gość gość
Kurczę czy nie siedzi na tym temacie żadna matka? Same głupie tematy: "Kupię test ciążowy", "Pilnie kupię pozytywny test ciążowy","Syn ma ślady na rękach", "Żarcie z maca","Mam okres- czy mimo tego jestem w ciąży" itd i mnóstwo odpowiedzi, a zada się normalne pytanie i cisza.... Chyba same dzieciaki tu siedzą, co nudzą się w wakacje, no nie ogarniam tego forum już...

Gość gość
a ładna też jest bebelini, ale wymiary są większe, dla starszego dziecka.

Gość gość
Właśnie przeglądam te Alvi, ale w ceneo zauważyłam, że pościel 4 elementowa 500zł kosztuje- dla mnie to kosmos :) a na stronie nie mają cennika.