Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artur029092384092

dziwna zmiana żony po urodzeniu dziecka

Polecane posty

Gość Artur029092384092

moja żona miała własną działalność przed zajściem w ciąże, w ciąży dalej ją prowadziła, ale wzięła sobie studentkę do pomocy. Teraz po urodzeniu (3 miesiące temu) nic nie marudzi, nie narzeka, synka bierze do pracy, nie chce opiekunki (wcześniej zdecydowaliśmy się na opiekunkę). Tylko jak nas nie ma w pracy to przychodzi pani która sprząta, gotuje obiad, pierze itp. Żona sama w nocy wstaje do dziecka, czasem dwa, czasem trzy razy, w ogóle nie narzeka, jak ja się przebudzę to mówi "spij, śpij" i się uśmiecha ?! wszyscy znajomi straszyli mnie że będzie koszmar a jest miód bo wcześniej żona lubiła sobie pomarudzić. czy coś jest nie tak?

Gość gość
Jak dla mnie ona odsuwa Cie od dziecka, wszystko chce robic sama.

Gość gość
Ma cie w d***e liczy sie tylko dziecko

Gość Olunnnia
A może po prostu jest przekonana,że sama zrobi wszystko najlepiej i obawia się zostawić dziecko z obcą opiekunką, może po prostu czuje silną psychiczną potrzebę bycia przy dziecku. Myślę,że przede wszystkim powinieneś zapytać Żonę o tą sytuację.

Gość gość
jej po co takie rygorystyczne wpisy, widac kobiecie to odpowiada, spełnia sie ijest szczesliwa, po co szukac drugiego dna?

Gość gość
Bo jest szczesliwa wreszcie ma dziecko;) nie dziw sie to jest instynk maciezynski i nierozerwalna milosc do dziecka. Dlugo sie staraliscie o dziecko?