Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marlenka74

Dobry i tani okulista w Krakowie?

Polecane posty

Gość Marlenka74

Od jakiegoś czasu staram się znaleźć tani ale dobry salon okulistyczny w Krakowie. Ja i mój mąż nosimy okulary ale czeka nas zmiana oprawek. Nie chcemy kupować w galeriach handlowych, bo tam zazwyczaj się przepłaca. Słyszałam, że dużo osób chwali Świat Okularów (ponoć bywają promocję, że oprawki są za grosz) ale jestem ciekawa Waszej opinii. Kogo polecacie?

Gość karmelowa_woda
W zeszłym miesiącu kupowałam tam okulary i rzeczywiście mają bardzo konkurencyjne ceny. Obsługa jest miła, fachowa i bardzo pomoca :)

Gość marzena_k
W najbliższym czasie czeka mnie również wymiana okularów na nowe. Napiszcie mi jakie salony w centrum polecacie. Marlenka74 byłaś już może w Świecie Okularów? Jak Twoje wrażenia?

Gość okularnik89
dwa lata temu kupiłem u nich swoje pierwsze okulary. Niestety czasami zachowuję się jak przysłowiowy słoń w składzie porcelany i zdążyłem je już kilkukrotnie mocno nadwyrężyć (odpadł nosek, urwałem żyłkę, wygiąłem fragment,...) W Świecie Okularów zawsze otrzymywałem pomoc i praktycznie zawsze odchodziłem zadowolony z ich usług

Gość Marlenka74
parafrazując była, zobaczyłam, zakupiłam :) bardzo miła i profesjonalna obsługa, szeroki wybór oprawek długo nie mogłam się zdecydować, ale w końcu odnalazłam te jedyne :)

Gość kam_il
zdecydowanie polecam Świat Okularów, kupowałem nowe oprawki w salonie na ulicy Batorego, bardzo miła obsługa i jak na Krakow niewysoka cena :)

Gość Pawel1981
Ja do tego optyka trafiłem dzięki pozytywnym opiniom na necie. Razem z żoną kupiliśmy tam okulary. Jako nieliczni posiadają duży wybór fajnych opraw metalowych i mają ogromną wiedzę dotycząca szkieł oraz doboru opraw. NAPRAWDĘ POLECAM ŚWIAT OKULARÓW

Gość gość
Dobrych znajdziesz na pewno kilku, pytanie tylko czy tanich. Idź na badanie, ale nie dawaj sie naciagac na okulary, bo to własnie z nich zdzieraja najwiecej. Polecam zamawiac na www.galeriawidzenia.com , bardzo korzystne ceny.

Gość małgośkamówiąmi
Od jakiegoś czasu do niego chodzimy: http://www.okoakcent.pl/ Dr Hanarz jest naprawdę dobrym specjalistą. :)

Gość PacjentkaHanarza
Doktor Hanarz jest bardzo, bardzo dobrym specjalistą. Tu jest jego stronka, a na niej cennik i oferowane badania: http://www.okoakcent.pl/ Ja gorąco polecam!

Gość mamazkrakowa
Jak ktoś wyżej - ja polecam pana doktora Marka Hanarza i jego oko akcent :) Bardzo dobry specjalista, który wcale dużo nie bierze. Od jakiegoś czasu do niego chodzimy i jestesmy bardzo zadowoleni :)

Gość Emiliaia
Taaaka - doktor Marek Hanarz jest bardzo dobry specjalistą. I cale dużo nie bierze. CHodzimy do niego z meżem od jakiegoś czasu. :)

Gość Arabellka
Doktor Marek Hanarz rzeczywiście jest godny polecenia. bardzo, bardzo dobry specjalista, który zna się na rzeczy i ma świetne podejście, nie bierze dużo, przyjmuje w prywatnym gabinecie OKO AKCENT :)

Gość gość
Ja jestem stałym klientem już od roku optyka na ulicy Westerplatte. Prowadzą swój serwis online, gdzie można sobie ceny sprawdzić i aktualne promocje - www.swiatokularow.com Mają w miarę tanie okulary korekcyjne i też trzeba im oddać, że regularnie robią promocje, rabaty przez co dodatkowo można zaoszczędzić. Ostatnio sobie u nich zamawiałam przeciwsłoneczne korekcyjne i spisują się doskonale.

Gość szlimka
ja jeździłam aż do Wrocławia do mojego okulisty, natrafiłam na wspaniałęgo specjalistę w klinice Spektrum we Wrocławiu, polecam bo to świetna klinika.

Gość patki876
polecam dr Szendzielorz z Centre de la Vision, bardzo profesjonalna klinika z najnowocześniejszym sprzętem. Szybko dzięki temu szybko stawiają diagnozy i wykonują przerózne zabiegi. Specjalizują się w operacjach zaćmy i jaskry ale mają też świetną optometrystke, u której zawsze dobieram okulary.

Gość gość
Soczewki barwione mam kupowane w Oko Design, to jest optyk na Krowoderskiej. Dokładniejszy adres i telefony do nich są na www.oko-design.com Polecam firmę. Mają duży wybór soczewek, ale też wygodne, modne oprawki. Ja mam delikatną, małą twarz i też takich oprawek potrzebowałam, które by dobrze wyglądały. Udało się dobrać dość szybko, duża tutaj zasługa obsługi.

Gość gość
Tato niedawno kupował okulary progresywne w Oko Design. Od razu mu badanie zrobili, dobrali pod jego wadę i miał też okazję do tego, żeby sobie darmowo przetestować szkła. Wiadomo, że jak się przechodzi z dwuogniskowych na takie wieloogniskowe to początkowo ciężko jest się oswoić, ale tacie dość szybko to poszło i bardzo sobie chwali te nowe szkła.

Gość SabinaRatrer
Też słyszałam dużo dobrego na temat dr Szendzielorz i Centre de la Vision. Mam zamiar jeszcze w tym roku poddać się laserowej korekcie wzroku i zdecydowanie tylko w tym miejscu. Moja mama usuwała u nich zaćmę, nie było żadnych komplikacji i szybko doszła do siebie.

Gość gość
Ja natomiast chodzę do gabinetu OkoAkcent w Krakowie, gdzie przyjmuje pan dr Hanarz. Leczę się tam juz kilka dobrych lat i mam pełne zaufanie do pana doktora. Zresztą to specjalista.

Gość gość
Tato niedawno kupował okulary progresywne w Oko Design. Od razu mu badanie zrobili, dobrali pod jego wadę i miał też okazję do tego, żeby sobie darmowo przetestować szkła. Wiadomo, że jak się przechodzi z dwuogniskowych na takie wieloogniskowe to początkowo ciężko jest się oswoić, ale tacie dość szybko to poszło i bardzo sobie chwali te nowe szkła.

Gość gość
ja też polecam Oko Design mają super okulary, wszyscy moi znajomi pytają gdzie kupiłam :)

Gość gość  ania
A ja trafiłam przypadkiem korzystając z pomocy innych specjalistów, do okulisty doktora Mariusza Kuwika. Fantastyczny specjalista. Mąż leczył się u wielu specjalistów w dużym krakowskim szpitalu i na przypadłość która mężowi dolega według lekarzy ze szpitala nie było lekarstwa i mówili m.in,że za niedługo nie będzie w ogóle widzieć!!! Tak pewno by było gdyby nie zostało wdrożone prawidłowe leczenie a tak naprawdę nie wiedzieli za bardzo co mu jest bo nawet nie wymienili nazwy jaką dr Kuwik podał już po pierwszym spojrzeniu na oko!! Po wielu badaniach które wykonał potwierdził pierwszą diagnozę. Leczenie działa a mąż widzi. Doktor ma gabinet przy ul. Golikówka 6 http://mariuszkuwik.pl/

Gość gość
Okulary do czytania mam kupowane w Oko Design. Polecam firmę. Mają sympatyczną obsługą, można zawsze sobie uciąć pogawędkę, dopytać o bardziej techniczne kwestie i tak dalej. Oprawki mają różne, od bardziej klasycznych po nieco bardziej ekstrawaganckie – co kto lubi. Te marki oprawek które sprzedają są wypisane na ich stronce www.oko-design.com .

Gość gość
Proponowałbym się przejść do Eurooptyka – eurooptyka.pl. Dobra obsługa, robią w Myślenicach okulary nawet na poczekaniu i z tego co wiem to są w stanie zakupy na raty rozbić. Mamy razem z żoną tutaj zamawiane okulary i jak na razie są niezniszczalne ;)

Gość gość3431412
Ja mam problemy z siatkówką oka, ale teraz na szczescie super pani doktor przyjmuje w Optegrze i tam sie przeniosłam. Jednak co porządny specjalista, to specjalista ;)

Gość Grabisz
no wlasnie też się zaskoczyłam że tam jest nowa poradnia siatkówki oka! ale świetna sprawa! bo wszystko można teraz w jednym miejscu załatwić! wygoda!

Gość gość312312
dr Adela Justyńska z Poradni Siatkówki Oka w Klinice w Krakowie jest świetnym specjalistą.!!! Jak macie problem z siatkówką oka to naprawdę w całym małopolskim lepszego specjalisty nie znajdziecie, uwierzcie mi.