Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marlenka74

Dobry i tani okulista w Krakowie?

Polecane posty

Gość gość3233
Tez polecam dr Adela Justyńska z Poradni Siatkówki Oka! Jak macie problem z tego zakresu to śmiało! Doktor Adela jest najlepszym specjalisą w całym Krakowie jeżeli chodzi o choroby siatkówki oka.

Gość gość
Polecam szczególnie www.okulistakrakow.com. Wykonuj****adanie pola widzenia, ciśnienia w gałce ocznej oraz inne badania profilaktyczne i orzecznicze z zakresu okulistyki. Bardzo kompleksowe usługi w miłej atmosferze.

Gość Paulina Mlynarska
Jestem własnie w trakcie leczenie siatkówki oka w poradni chorób siatkówki oka w Optegrze . Wizyta 149 zl ;) takze nie dużo ;)

Gość gość
W Oko Design można kupić okulary za niewygórowane pieniądze, ja sobie ich chwalę. Obsługa zawsze uśmiechnięta, potrafią tutaj doradzić co do oprawek, a ja to akurat miałem duży problem żeby sobie coś dopasować, na szczęście tych oprawek mieli tyle, że ostatecznie udalo się znaleźć kształt jakby wymyślony właśnie dla mnie. :)

Gość gość
Polecam http://okulistakrakow.com/ to zespół doświadczonych lekarzy okulistów. Dysponują m.in. tomografem optycznym (OCT) do badania siatkówki i nerwu wzrokowego. Bardzo polecam

Gość Sylwias23
W Krakowie dobry okulista to Pan Marek Hanarz z gabinetu Oko Akcent. Jest droższy ale lepiej dopłacić i mieć usługę na najwyższym poziomie. Ja do Pana Marka chodzę regularnie na wizyty, żeby kontrolować moją pogłębiającą się wadę wzroku.

Gość Tomasz1111111
Co wy mówicie, Doktor Mariusz Kuwik to bezbadziejny doktor, nastawiony na jak najwieksze zyski z zabiegów korekty wzroku oraz stożka rogówki. Wiem, bo byłem jego pacjentem przez kilka lat. Fakt ma bardzo dobre gadane ale lekarz z niego marny.

Gość ireneusz

chodzę od paru dobrych lat do https://centrumoculus.pl/

Gość Justyna

Witam, ja mam pytanie trochę z innej beczki. Czy jest tu może jakaś Pani, która może polecić okulistę dla ciężarnej. Mam wadę wzroku i ginekolog zalecił badania pod kątem porodu.

Gość oczy......

Ja robilam badania przed porodem w gabinecie optycznym na ul Krolewskiej 92, od lat tam chodze i osobiscie jestem zadowolona. Maly, prywatny zaklad, dobra obsluga. Wczesniej bylam tez na badaniu w vision express przy nowym kleparzu,ale to tak z 15 lat temu i byla tam pani dr Ksiazek, ktora jako pierwsza prawidlowo zdiagnozowala moja wade wzroku, nie wiem czy ona jeszcze pracuje

a czy ktoś był w Optegrze w Krakowie? moim zdaniem jest to klinika nowoczesna i mają spoko sprzęt. także zastanawiam sie czy do nich sie nie zgłosić z moimi minusami i astygmatyzmem. myślę ze będę w dobrych rękach....

Gość ewelina91111
Dnia 27.01.2019 o 15:05, Mammika napisał:

a czy ktoś był w Optegrze w Krakowie? moim zdaniem jest to klinika nowoczesna i mają spoko sprzęt. także zastanawiam sie czy do nich sie nie zgłosić z moimi minusami i astygmatyzmem. myślę ze będę w dobrych rękach....

Oczywiście to najlepsza klinika okulistyczna w Krakowie. Operacje wzroku to u nich codziennosc, wiem, bo sama tez tam mialam laserowa korekcje i bardzo sie ciesze, ze sie zdecydowałam 🙂 

Gość aff

Taka kompleksowa oferta jest dostępna na oko-design.com bo mają swoje sprzęty do przygotowania szkieł, naprawdę doskonale sobie radzą i dobrze są przygotowani do tego, by się tym zajmować. Myślę, żę warto skorzystać.

Gość Ula
Dnia 11.09.2018 o 12:40, Gość Sylwias23 napisał:

W Krakowie dobry okulista to Pan Marek Hanarz z gabinetu Oko Akcent. Jest droższy ale lepiej dopłacić i mieć usługę na najwyższym poziomie. Ja do Pana Marka chodzę regularnie na wizyty, żeby kontrolować moją pogłębiającą się wadę wzroku.

Też się ostatnio wybrałam do doktora Hanarza z Oko Akcent. Cieszę się, że pojawił się w tym zestawieniu, bo to naprawdę rewelacyjny specjalista. Polecam gorąco!

Gość Natalia

W Krakowie na pewno warto odwiedzić okulistę Centre de la Vision. Jestem ich pacjentką dobrych kilka lat i niezmiennie trzymają wysoki poziom usług. Mają świetny zespół wykwalifikowanych lekarzy i profesjonalny personel. Na miejscu jest miło, a ceny jak na Kraków też są ok.

Gość mmj

Myślę, że można sobie zerknąć do oferty oko-design.com- bardzo fajna firma, która od wielu lat robią okulary i mają do tego świetny sprzęt więc na pewno warto zerknąć do oferty.