Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podoba mi się jedna kafeterianka

Polecane posty

dyskusja nabiera rumiencow :classic_cool: .... dalej panowie... ktora najladniejsza :P ... prosze bardzo.... jesli oczki zasypane moim pr*****m to zdmuchne :P:P:D

faktycznie robi się gorąco:classic_cool: i wieje...10 w skali beauforta ;)🖐️

Gość gość
ranya czy to prawda,że lubisz bardziej psa od faceta ? Tak słyszałam.To chyba jakiś blef.

Gość gość
Kreatura to mało powiedziane.Jestem jaszcze gorsza od ... nie ma takich nawet słów.

gosciu, w takim przypadku (czytaj - twoim :P ) tez wolalabym psa.... :classic_cool:

ranya jest ok, zapewniam czesto robimy razem zakupy zawsze jak mi zabraknie kasy to mi pozycza mieszkamy niedaleko, wiec kiedy mamy ochote to wpadamy do siebie i sie rzniemy bez zbednych ceregieli nigdy jeszcze nie wybrala mojego psa i za to ją kocham ja czesto wole mego psa r****c niz p********ia sluchac

jasne, że brnąć nie wpadam do Ciebie tylko na Ciebie, zawsze lądując w tym samym miejscu:)

i to jedyne twarde lądowanie, które potrafi być całkiem przyjemne ;)

Gość gość
Ale Ci dają popalić i powiedz czemu.Jesteś taka zołza ? :) ranya

Gość gość
Nie rozumiem tego co się dzieje ostatnimi czasami na tym forum. Najpierw nagonka na zieloną potem na alkę , a teraz na renię. Kurcze nie macie swojego życia , że tak dokopujecie innym ? Bawi was to? Ja nie mam nic przeciwko żadnej z wymienionych pań. To są fajne , z ogromnym poczuciem humoru i dystansem wobec siebie babki.

Gość gość
To mało by tu mieć poczucie humoru.Za nietakt musi się płacić.Nie można sobie drwić z tematów o których się nie śniło.To wszystko,a cdn. :)

Gość gość
zazdrosna foka pisze xxx nie ma co sciemniac xxx idiotka oczernia fajne laski xxx ciekawe jaki ma powod xxx ktory ja olal!???