Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co uważacie o dziewczynach, które palą papierosy? przeszkadza wam to?

Polecane posty

Gość gość
Dziewczyny palące bywają bardzo seksowne i piekne. Mnie nie przeszkadza jak dziewczyna popala.

Gość gość
jestem facetem, powiem tyle, rzuciłem miłość mojego życia bo paliła, a obecną kobiete też prawie zostawiłem przez fajki, ale na szczęście zmądrzała i rzuciła

Gość gość
gość 2013.07.24 A czy to prekresla dziewczynę jako partnerkę waszym zdaniem? Zgłoś dla mnie tak, absolutnie przekreśla

Gość gość
gość 2013.07.27 te tłumy teraz zdychają na raka i inne dolegliwości albo wkrótce będą

Gość gość
gość 2013.07.27 a byliście w związku z palaca dziewczyna? jakie wrażenia? Zgłoś Tragedia z taką i kompletny syf, NEVER AGAIN

Gość gość
gość dziś Dziewczyny palące bywają bardzo seksowne i piekne. Mnie nie przeszkadza jak dziewczyna popala. Zgłoś Pójdziesz na ich pogrzeb gdy zdechną ?

Gość gość
Na twoj pogrxeb jak zdechniesz na nowotwór żołądka czy wątroby ktoś przyjdzie ?

Gość gość
paląca kobieta to patologia potem wygadują takie, że mężczyźni bez takich nałogów jak palenie papierosów czy marihuany oraz nie będący alkoholikami są nudni

Gość gość
gość 2018.02.13 Widocznie takie sa twoje doświadczenia. Ja miałem okazje widywać normalne palące dziewczyny .

Gość gość
gość 2018.02.13 To albo jakieś pasztety, albo ty masz fantazje, hahaha

Gość gość
gość 2018.02.13 Zdechnać to mozesz ty pedrylu. Ja bedę się oddawał rozkoszy przebywania w towarzystwie pieknej palaczki. Ty mozesz sie co najwyżej poklepać, hehe

Gość gość
gość 2018.02.13 gość 2013.07.27 a byliście w związku z palaca dziewczyna? jakie wrażenia? Jeśli dziewczyna pali dobrej jakosc***apierosy i nie śmierdzą to wrazenia jak najbardziej pozytywne.

Gość gość
Paląca kobieta wygląda wulgarnie i niekobieco. Nigdy nie zwróciłbym uwagi na taką, która nie szanuje swojego ciała. To się też przekłada na rozsądek perspektywiczny - rodzice zatruwający się sprowadzają na świat coraz słabsze i coraz bardziej chorowite młode pokolenia.

Gość gość
gość 2018.02.17 Martw się raczej o zchemizowaną, zatruta zafałszowaną pseudozywnośc jaka kupujesz w zachodnich sieciach dla POlskich nedzarzy. Tam masz prawdziwe źródło trucizny. Jak kobieta czasem pusci dymka z papierosa dobrej klasy to nic jej sie nie stanie, ani jej przyszłym dzieciom.

Gość gość
Papierosa dobrej klasy... No ja **********le matoł :-D ...producenci tych dobrej klasy do dopy by ich nie włożyli bo wiedzą czym jest ta klasa

Gość gość
2018.03.02 Nic sie metroseksualny gimbusie nie znasz na papierosach, tytoniu ani pieknych kobietach. Większość najpiekniejszych dziewczyn pali przy różnych okazjach typu impreza, wycieczka, itp. Ważne jest to aby tytoń był najwyższej jakości, wówczas papierosy ładnie pachną, a oddech dziewczyny która pali dobre papierosy jest cudowny.

Gość gość
To pocałuj popielniczkę na to samo wychodzi.

Gość gość
Papierosów aromatyzowanych nie produkuje się już od lat. Teraz wszystkie śmierdzą. Jedne bardziej, drugie mniej. To prawda, że Marlboro, Camele czy Chesterfieldy itp., miały bardzo przyjemny, aromatyczny zapach dymu. To się skończyło w latach 90tych.Z tego powodu rzuciłem palenie. Mam kumpelę która nałogowo pali papierosy. Jest bardzo atrakcyjną i wartościową kobietą. Nałóg papierosowy to jej jedyna wada. Gdyby ona miała zostać moją partnerką zaakceptowałbym ją z tą jej wadą. Czego nie robi się z miłości.

Gość gość
Dziewczyna która pali to flejtuch i od niej po prostu śmierdzi

Gość gość
Poznałem dziewczynę ktora na początku mówiła ze pali a potem jednak stwierdziła ze nie pali , bo tylko sie częstuje , i nawet zaciągnąć sie nie umie. Usprawiedliwia sie stresem. Nonsens. A potem zła bo ja nie chce sie z nią spotkać. Nawet nie potrafi byc szczera wobec mnie. Biorąc do ust papierosa , pali i takie tłumaczenie ze a bo nawet sie nie umiem zaciągnąć, uwierzylibyście? Przecież to proste ze pali. Jak mówiła na początku ze pali, a jak powiedziałem ze mi to przeszkadza to zmieniła zdanie. Cos mi tu nie gra.. Chyba sie nie spotkam z nią

Gość gość
Tak bo kobieta nie powinna palić a tym bardziej smierdziec, mieć żółtych zębów i paluchow od tytoniu , z resztą nałogi to słabość charakteru i trwonienie pieniędzy

Gość gość
Teraz szpanują wszyscy elektrycznymi papierosami , raz taki wydychał dym na przystanku na wszystkie strony a ja musze byc biernym palaczem , przepraszam bardzo może ja sobie nie życzę aby ktos dmuchal mi w twarz jakimiś swinstwami....

Gość gość
gość 2018.02.13 jestem facetem, powiem tyle, rzuciłem miłość mojego życia bo paliła :D :D :D Dobrze, że ją uwolniłeś od siebie. Ja nie zniosłabym nałogowego palacza, ale że sama czasem popalam, mógłby również palić ze mną "okazyjnie". Natomiast facetom śmierdzącym jak popielnica mówię stanowcze nie.

Gość gość
Ja nie zniosłabym nałogowego palacza, ale że sama czasem popalam, mógłby również palić ze mną "okazyjnie X Nie dość ze pali to jeszcze każe innym.. Okazyjnie? Tak bardzo umniejszasz role swojego palenia? Tak samo jak inni palisz, tak samo sie trujesz .... Nawet okazyjnie palącą dziewczyna nie ma u mnie szans.

Gość gość
Straszne ;)