Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emtuska

ciąża?

Polecane posty

Gość Emtuska

Hey Kobietki bardzo proszę o pomoc :) Mianowicie mam taki problem a może nie problem nie wiem sama... :( Staramy się o dziecko z mężem... W środę powinnam dostać okres... do dziś go nie mam czyt, 3dni ... (zawsze miałam regularne okresy (28)) testy wychodzą negatywnie. :( temperatura w pochwie 37,4 , bolą mnie sutki szczególnie wieczorem, zgaga.. poza tym nic... :( ... co byście mi radziły? zrobić test z krwi? jeśli tak to kiedy zrobić test z krwi beta hcg? jak myślicie ciąża czy coś innego?

Gość gość
Juz idz zrobic. Hmmmm co to moze byc, zastanówmy sie.............. Proszę Cię ale to moze byc zarówno ciaza jak i infekcji, albo spozniajacy sie okres i Ty na pewno o tym wiesz!

na testy moze byc jeszcze za wczesnie, moze Ci nawet 10dni spodziewanym okresie wyjsc negatywny. wiec najlepiej zrobic bete:)

Gość Emtuska
co poniektórzy mówią że to urojenie.... :( przykro mi to słyszeć no i mam nadzieje że nie :( pytam bo nie wiem czy nie za wcześnie na wyniki z krwi....

Gość gość
mi test negatywnie wychodzil prawie tydzien po oczekiwanej miesiaczce, a pozniej bledziutka kreseczka byla:) ale jak bardzo chcesz juz wiedziec to mykaj na test z krwi.... po co sie glowic

zrob bete powinna wyjsc , moja siostra tak miala testy nie wychodzily, ale krew pokazala, kurcze my kobiety mamy sie z tymi ciazami, ja kiedys tez uslyszalam od lekarza ze sobie uroilam ( mialam nawet mdlosci :) ) ZYCZE PRAWDZIWEJ CIAZY :) :) :)

Gość gość
dziękuję martucha! :) dziękuję wszystkim za odpowiedzi! :*

Gość gość
u mnie okresy też są rególarne i mniej więcej wiem kiedy była owulacja, w jednym z cykli kiedy była nadzieja na ciąże zrobiłam test w terminu@ i nic nie pokazało, byłam pewna że się nie udało bo wg moich obserwacji owulacja była 14 dni wcześniej, okres nie przyszedł i 4 di poo terminie bledziutka kreseczka, była jednak ciąża więc u ciebie z takimi objawami jest szansa na ciąże

Gość gość
noo mam nadzieje że tak będzie :)

Gość gość
"u mnie okresy też są rególarne" Powiedzcie, czy Wam nie wstyd, że nie będziecie w stanie niczego dzieci nauczyć? Jeszcze będą się Was wstydzić.

Gość Emtuska
ojj daj sobie spokój. ktoś się pomylił ;).!

Gość emtuska
a ja nadal nic nie wiem... ani testy nie wychodzą ani okresu nie ma :| w poniedziałek przejdę się zrobić test z krwi...

Gość gość
tak będzie nnajlepiej i najpewniej ;)

Gość styczniowa_mama2014
u mnie pod 10 dniach od potencjalnego zapłodnienia testy pokazywały 1 kreskę a juz po 14 dniach były dwie mocne krechy :))

Gość emtuska
u mnie to już by było 19 dni od zapłodnienia więc nie wiem czy to możliwe że nadal test nie wychodzi... może po prostu nie jestem w ciąży :(

Gość efffeevvvv
ja robiłam test z krwi 3 dni przed terminem @ - wyszedł pozytywny (233 ), a test z moczu (10ml/UI) robiłam 9 DPO i tez pozytywny...jeśli okres ci się spóźnia, a testy neg. to raczej ciąży nie ma..

Gość emtuska
u mnie dzisiaj 5 dzień bez okresu zobaczymy do końca miesiąca