Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elżbieta53

Syn i ślady na rękach.

Polecane posty

Gość gość
Syn jest dorosly. Chyba nie zabronisz uprawiać ostrego seksu z żoną ?

Gość gość
mamy dzieci tylko my jestesmy NORMALNE

Gość Elżbieta53
Mam jedynego syna i nie pozwole żeby chodził podrapany, ze śladami po paznikcjach. Nie będę patrzec jak mojemu synowi coś się dzieje.

Gość Elżbieta53
Jestem normalną mamą kochającą dziecko

Gość gość
jeju dawno sie tak nie usmiałam :D niektóre mamuski to sa niezle zje.bane :D

Gość Elżbieta53
Dziecko się kocha całą miłością. Nie będę patrzec jak mój syn chodzi cały podrapany. Co jak ona da mu w twarz to też mam patrzec bezczynnie?

Gość gość
to zapuszczaj paznokcie i jak mu da w twarz to rzuć się na nią i wydrap jej oczy,tylko musisz poćwiczyć drapanie na mężulku

Gość Elżbieta53
Mamy czy mogłybyście bez czynnie patrzec jak wasze dziecko ma podrapane ręce, ślady po wbijanych paznoki ? Bie można patrzec jak dziecku coś złego się dzieje.

Gość Elżbieta53
Synek jutro przyjeżdża z synową obiad. Mamy dom. Kupiliśmy basen dmuchany jak przyjechała do mnie siostra z wnukami. Dzisiaj mąż nadal wody-syn chciał. Napewno się będą kąpać.

Gość Elżbieta53
Jak przyjadą i się rozbiorą do tego basenu to obejrze czy na pupie i penisie nie jest zadrapany. A jeśli będzie zadrapany? Ja uprawiając seks z mężem nigdy nie zadrapałam go po pośladku.

Gość Elżbieta53
Pamietam jak był mały sciągałam mu skórke z peniska, smiał sie wtedy :) wyrósł ten mój synuś ale ma to samo co wtedy. Jako matka mam prawo zajrzeć. Kupie mu jakiś kremik na podrażnienia i mu wysmaruje

dobra wyśmiałam się na razie i mam pytanie zakładam że odkryjesz jakieś ślady jeszcze w związku z tym jaki masz plan? o co zapytasz syna ewentualnie synową? i jakiej odpowiedzi oczekujesz?

Gość Elżbieta53
ochrzanie ją ostro, powiem że to gdzies zgłosze jak nie zaprzestanie maltretować mojego synka!

Gość Elżbieta53
już uszykowałam dwa osobne łóżka dla syna i synowej, osobne pokoje żebyrazem nie spali. Niech odpocznie biedaczek od tej wariatki

Gość Elżbieta53
Te 3 ostatnie to nie moje posty. Zamierza mu się przyjrzeć, ale nie zamierzam mu majtek ściągać Jeśli będzie gdzieś jeszcze zadrapany to zamierzam porozmawiać z synową. Mojemu synowi bie ma prawa robić krzywdy.

Gość Elżbieta53
Chciałaż to trochę dziwne. Jako mama znałam go z każdej strony, dbałam o niego, wycieralam pupe, o susiaka dbałam, a on zamyka się w łazience, a przed obcą babą rozbiera się, kąpiel się z nią, władza susiaka do jej pochwy.

Gość ahosiczkaaaamm
W końcu ktoś zasmieca ci ten durny topik i może po przestaną ludzie się wkrecac w do njdebilniejsze prowo jakie widziałam :D

Gość Elżbieta53
Obserwuje ich,syn nie chce się rozebrać i iśc do basenu pomimo nakłaniania czy to nie dziwne? Idę do ogrodu,zaraz wracam

Gość Elżbieta53
Podszywie dla twojej wiadomość oni przyjeżdżają jutro.

Gość gość
Seksu synowi za bronisz ? Dzieci nie wychowuję się dla siebie.

Gość gość
a moze pies go podrapal? :D a moze poklocil sie z zona i troszke sie poszarpali? to i tak prowo, ale sa takie babska naprawde !

Gość gość
ja wiem, to jest ta co kiedys pisala, ze jej syn moglby chociaz jedna godzine z nia spedzic dziennie, skoro z zona widzi sie przez 23h :D dobrze cie rozgryzlam, nie? :D