Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pijak 22 lata

PIJE SOBIE PIWKO, LUKAM NA " WYDARZENIA" I LEJE BEKE Z MOJEGO GENIALNEGO PROWO

Polecane posty

Gość pijak 22 lata

Fajnie uczucie jeśli twój temat, twoja prowokacja osiąga grubo ponad 400 postów, zbliża się już do 500 :-) Ja jestem niczym Genialny aktor, potrafię wszystko zagrać Przygłupa: "ide se k***a zjeść pajde ze serem, zaraz wracam idiotki yebane" Doktora? : "wygląda mi to na zwyrodnienie stawu, możliwe że pozostaje ci już tylko leczenie operacyjne, ale jednak pójdź do swojego lekarza po skierowania do specjalisty, zrób badania i na pewno Ci pomogą, bo ja przez internet za bardzo Ci pomóc nie mogę a i moja diagnoza może być daleka od prawdy" Facetaa34? Ha Ha :-) I wiele, wiele innych... JESTEM UNIWERSALNY :)

Gość gość
Masz łeb :) Ja Cie lubie nawet

Gość gość
Gratuluje "UNIWERSALNOŚCI" i niewyżytej "inteligencji"

Gość gość
Pijak 22 jestes marna podszywa prawika vel kutasa nastroszonego. Ten czlowiek nie umialby skleic 3 slow w jednym zdaniu. To jest prostak ze wsi, ktory istnieje naprawde, nie jest zadna prowokacja czy postacia stworzona przez moderatorow. Jest dokladnie takim psycholem, za jakiego sie podaje. I mam na to dowody niezaprzeczalne.

Gość gość
nie szkoda ci czasu? nie masz lepszych zainteresowan?

Gość gość
Boże a wy znów z tym Przemkiem, przeciez pijak setki razy pisał ze nim nie jest i wcale sie pod niego nie podszywa Jak sam mówi łączy ich tylko wiek No ale wy oczywiscie wiecie lepiej...

Gość gość
I nie jestes rowniez autorem temtu o kostnicy, wiec daruj sobie:o Tamten temat byc moze i jest prowokacja, ale posty wysylane sa z innego IP:o

Gość gość
Jasne haha bo ty to widzisz z jakiego IP posty są idiotko/idioto Niech to moderator napisze Zielonymi literami i żółtym nickiem wtedy uwierze Ha HA HAHAHAHAH

Gość gość
żałosne! dla ludzi bez aspiracji to jest powód do radości że zrobią prowo na forum, lepiej idź pograj w piłkę wygraj i wtedy się ciesz, oszukać kafeteryjczyków to nic trudnego, tu jest dużo frustratów, którzy się identyfikują z tymi durnymi tematami, ja tu zaglądam i mam niezły ubaw z tych ludzi, a teraz idę na dwór, wam też to radzę wyjdźcie z domu bez laptopa bez telefonu z internetem i cieszcie się latem zamiast przeżywać "sukcesy prowokatorów"