Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jezu co mi sie dzis stalo ;/

Polecane posty

Gość gość

wracalam samochodem z pracy, bylam juz blisko domu nagle poczulam, ze zbliza sie duzy bąk jechalam sama, no to pierdnelam sobie i polecialo z niespodzianka, myslalam, ze sie zrzygam na parkingu podziemnym zdjelam majtki i wyrzucilam je razem z podpaska w kont, zalozylam spodnie na goly tylek i wrocilam do domu ;;//

Gość bernank
w taki upał łazisz w portkach , trędowata czy 'cóś' ?

Gość gość
w pracy musze byc ubrana w okreslony stroj. albo spodnie albo spodniczka, ale mam siniaka na nodze, wiec na razie mam spodnie

Gość gość
nie, mam w innym miejscu niz lookrecja :D

Gość gość
też się kiedyś lekko posrałam, ale na szczęście w domu xD

Gość xoxo91
Obrzydliwa jesteś :O HRRRRRR TFFUUUU!!! :O

Gość gość
dlaczego obrzydliwa? kazdemu sie moze zdarzyc, a niby gdzie mam o tym powiedziec jak nie ma kafe :D

Gość gość
brudne majty z podpaska zostawilas ot tak na parkingu? litosci!!

Gość gość
no a co mialam zrobic twoim zdaniem ? :( wlozyc je do torebki i zabrac do domu?? brudne majty z podpaska wyrzucilam gdzies w kat, wytarlam tylek, wysikalam sie przy okazji i szybciorem do domu bo w samych spodniach jest baardzo niewygodnie

Gość gość
ŚWINIA!!!!!!!!!!!1

Gość gość
sama jestes swinia, dziecko. w takiej sytuacji pewnie bys ze lzami w oczach nie widziala co robic :P musialam sie z kims tym podzielic. przeciez nie bede rozmawiala na ten temat z mama czy kolezanka ,albo co gorsza facetem

Gość Wywiad i bezpieczeństwo
Gdzie zostały porzucone majtki wraz z podpaską? Do samochodu czy do jednego z zasobników na odpady ulokowanego w podziemnym garażu? Jakiego typu była to niespodzianka?

Gość Wywiad i bezpieczeństwo
Co to znaczy "kąt"? Leżą gdzieś na ziemi??

Gość gość
haha, zaparkowalam przy scianie (na skrajnym miejscu ) i po prostu na podloge rzucilam ten syf, obok sie wysikalam :P niespodzianka byla niesmaczna, az mnie mdli jak sobie przypomne ten widok

Gość gość
na studiach moj profesor z ekonomii powiedział, ze gdy pierdniemy i zostanie kleks to oznacza juz - STAROŚĆ. :D

Gość Gośćgość
Ów profesor wie co mówi. Zapewne z autopsji.

Gość gość
starosc? nie no mam 26 lat, nie jest tak zle :D ale wstyd straszy, jak tak moglam zrobic...

Gość gość
Proszę natychmiast udać się do tego garażu i zabrać stamtąd te majty! Proszę nie zatruwać środowiska!

Gość gość
zdecydowanie z autopsji, opowiedział do tego tematu historyjkę ze swojego zycia wzieta:D

Gość gość
Po 1 to wogole nie rozumiem jak mogłaś się tak zachować, ale żeby jeszcze sikać? Kretynka z ciebie autorko. Trzeba było lecieć do toalety i ratować sytuację a nie zachować się jak zwierzę

Gość gość
taa, moze jeszcze mialam pogotowie wzywac? :D nie wiedzialam nawet czy kleks wyszedl na spodnie wiec jak mialam wejsc do jakiegos macdolanda albo innego przybytku? zastanow sie, kretynko. akurat bylam pareset metrow przed zjazdem na parking to tak rozwiazalam sytuacje a wysikalam sie przy okazji - skoro i tak jak idiotka musialam stac z golym d*pskiem na parkingu (dzieki bogu nikogo tam nie bylo, to by bylo jedno z najwiekszych upokorzen mojego zycia), to szybkie siku i do domu. po 30 min bylam na miejscu :)

Gość gość
Autorko.Ja to rozumiem. Zrobiłaś co było koniecznie.

Gość gość
booożęę jakie spinacze d**y tutaj siedzą :D mnie temat autorki rozwalił na łopatki i po tym co zrobiła uważam, że jest fajną i wyluzowaną babką :classic_cool: :D

Gość gość
hahaahaha, ale temat :D :D

Żebyś się wieśniaro nie zdziwiła jak filmik z nagraniem, jak szczasz i porzucasz posrane majtasy na parkingu, trafi na youtube. Na parkingach też sżą kamery.

gość booożęę jakie spinacze d**y tutaj siedzą smiech.gif mnie temat autorki rozwalił na łopatki i po tym co zrobiła uważam, że jest fajną i wyluzowaną babką cool.gifsmiech.gif TAAA, A "FAJNY I WYLUZOWANY" SPRZĄTACZ WYRZUCI TO DO KOSZA... WSPÓŁCZUJĘ.

Gość gość
dzieki :D jakos trzeba sobie radzic w niecodziennych sytuacjach :)

Gość gość
hahaha na patkingach sa kamery :D

Gość gość
przecież sprzątacz nie chwyta tego zębami tylko pewnie wmiecie to na szufelkę i tyle! :O a babcie klozetowe to co niby? ich ci już nie szkoda i w CH szczasz pewnie na potęgę :D - - - Autorko miałaś chociaż ładne majtki? :D