Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

portal randkowy

Polecane posty

Gość gość

gdzie w necie można znaleźć fajnego faceta? nie chodzi mi o napalonych psychopatów, ale o portal dla normalnych ludzi, znacie cos takiego?

Gość gość
ja szukam normlanych kobiet, na sympatii i innych portalach ale problem jest taki , ze wy nie macie abonementu zeby cokolwiek odpisac albo jestescie poprostu leniwe.:/

Gość facet_fajny_lat 26
ja nie mam abonamentu i nie pisze tam tylko oglądam :P

Gość kadakineza
ja sie bawiłam w portale randkowe jak mi sie nudziło malo tam normalnych osób przynajmniej mi sie trafiały osobliwości. na sympati teraz jest taka opcja ze mozna wysłac jedną wiadomośc do jednej osoby i podac tam swoje namiary na np na mejla albo gg. czasem ludzie pisza swoje nr gg w nazwie albumu cyrami albo symbolami odpowiadajacymi cyfrom np 1 to ! .potencjalnego kandydata na na mojego faceta poznałam na basenie (sprawa jest w toku zobaczymy jak sie ułoży ale ja jestem bardzo za :) <3 )

Gość sertyna
Ja polecam wszystkim epolischwife.com, jest to darmowy i naprawdę warto uwagi każdego z nas portal randkowy.

Gość gość
portale randkowe sa dla desperatow ludzi o malej inteligencji i chetnych na pospolite bzykanie

Gość marmeladiusza
Portal randkowy, to jedynie epolischwife.pl. Polecam serdecznie:)

Gość gość
Ja polecam ten http://datezone.kochamysex.pl/ Przede wszystkim darmowy, wszystkie konta zweryfikowane no i nie ma żadnych ukrytych kosztów ani wysypu fejków, sami zainteresowani poznawaniem się ludzie :) Aaaa, i dużo chętnych i bardzo otwartych na przygody dziewczyn, wiem co mówię bo z kilkoma się już spotkałem :P :P