Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile zarabiacie, jakie macie stanowisko ? Proszę o szczere odpowiedzi

Polecane posty

Gość gość

bez kłamstw, chce po prostu wiedziec ile naprawde ktos zarabia a nie ile napisal sobie redaktorek w gazecie

Gość gość
pracownik biurowy w dziale logistyki od 2,7 do 3,3 tys zalezy od miesiąca

Gość gość
nauczyciel 7lpracy 1700z dodatkami

Gość gość
Asystent sedziego w sadzie rejonowym, 2,7 tys

Gość gość
ok. 4 tys zł pracuje w prosektorium

Zarabiam uczciwie, pracuje czasami po 15 godzin na dobę, czasami 8, od poniedziałku do piątku. Średni poziom zarządzania - średnia krajowa, no trochę powyżej. Oprócz tego dorabiam serwisem komputerowym - ale o tym cicho sza bo US czuwa. :D:D:D:D Studia kończyłem aby mieć wiedzę i umiejętności. I wiem że się opłaca ciężka praca. Do swojego poziomu docierałem od łopaty - dosłownie. Dzisiaj wielu moich podwładnych mnie szanuje, bo wie że praca fizyczna nie jest mi obca i w każdej chwili mogę stanąć przy budowie. Myślę że wielu zarabia podobnie. Jest jedna zasada - trzeba chcieć i pracować na sukces a nie zwalać wszelkie swoje błędy, problemy na Tuska. Jak nie było pracy, to szukałem nawet 200 - 300 km od domu. Moja żona - Lekarz Ginekolog, po studiach doktoranckich, nie zwykłej magisterce, kilkanaście kursów, szkoleń, stażów, cała masa wyrzeczeń i kilkanaście lat pracy w szpitalach, przychodniach - zarabia dużo więcej ode mnie. Pozdrawiam wszystkich cięzko pracujących na swój sukces.

Gość gość
maklerka- dom maklerski międzynarodowy 10-15 tys. a i tak życie jest do d**y.

Gość gość
kierowca 4,7 tys i kosztem 6-7 dniowych wyjazdów.

Gość gość
nie napisałem że narzekam.

Gość gość
zarabiam 810 zł miesięcznie ale za 4 lata to się zmieni

Gość kierownik zestawu siodłowego
5400 PLN

Gość gość
Nauczycielka II klasy podstawowej - 1600 brutto.

Gość tylko sobie z łuku strzelić
studia kończył żeby mieć wiedzę i umiejentnosci a czy pisania liczb lub kwot słownie nie nauczyli?tego dotyczy temat,czytać że zrozumieniem też nie nauczyli. Manager w hotelu 3,800

Gość gość
bankowiec 3200

Gość gość
Pisałem ze zarabiam 810 zł minus 160 zł na dojazdy. Dodam że mam 31 lat\

Gość gość
glazurnik 3,400-4200

Gość gość
do pana " pobieram pliki " chcę zauważyć , że lekarz nie zdobywa tytułu naukowego magister jak piszesz ze żona nie ma magistra ale lekarz a potem doktor a nie lekarz magister !!!!!! gdzie masz rozum aby pisać podobne brednie ....:/

Gość gość
pracuje jako pracownik socjalny z osobami uzaleznionymi zarabiam 1200zł plus alimenty 400zł nie starcza mi na zycie, mam pomoc z mopsu, hah oczywiscie mam wyzsze wyksztalcenie, baba 26 lat a obiady jem u rodziców pozdro!!

Gość gość
HEHE przyczepili się do gościa a słusznie napisał. Ciekawe że nikt się nie odniósł do tego że napisane jest studia doktoranckie a nie zwykła magisterka, widać że jest to rozróżnienie. Zazdrościcie czy co? Zapewne. Ja informatyk - kwoty nie podam bo nie - ale dużo ponad średnia krajową.

"o pana " pobieram pliki " chcę zauważyć , że lekarz nie zdobywa tytułu naukowego magister jak piszesz ze żona nie ma magistra ale lekarz a potem doktor a nie lekarz magister !!!!!! gdzie masz rozum aby pisać podobne brednie ....:/" Uwielbiam forumowych idiotów. Dlatego właśnie napisałem że to nie jest zwykła magisterka. Rozumiem że to przewyższa rozumowanie, ale niestety, to nie mój problem. Po co komentujesz samemu nie posiadając tak cennej i ważnej umiejętności jak "czytanie ze zrozumieniem"? nie wiem, i nie chcę wiedzieć. "studia kończył żeby mieć wiedzę i umiejentnosci a czy pisania liczb lub kwot słownie nie nauczyli?tego dotyczy temat,czytać że zrozumieniem też nie nauczyli." Każdy kto chce się dowie ile to jest średnia krajowa. A trochę ponad to oznacza - ponad to. Masz z tym problem hotelarzu? Nauczyli mnie więcej niż ci się wydaje, np. żeby forum traktować jak forum. A nie jako księdza spowiednika. Pozdrawiam pozostałych gamoni.

Gość Oleslawa
Jako student pracuje tak ok 3/4 etatu-1600 zł netto na umowę o dzieło Asystent ds. analiz finansowych Dorabiam sobie pisaniem, w zależności od okresu jest to 500-1000zł miesięcznie. Dopóki się uczę, mam też rentę po zmarłym tacie- 780 zł netto.