Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są jakieś sposoby na singla

Polecane posty

Gość gość

Zakochałam się ale tak na serjo na zabój tylko jest problem dowiedziałam się że on jest singlem . Czy są jakieś skuteczne sposoby na rozkochanie w sobie singla?

Gość Georgina 25
Też mam na oku singla, ale już cierpliwości nie mam. On ma swoje życie, swoje pasje, swoją pracę... Bla bla bla. Nie ma miejsca dla mnie.

Gość Singiel31
Mnie proszę podrywać bo będzie za późno

Gość gość
a jak długo "pracujesz" nad nim? Mnie na moim singlu za bardzo zależy żeby sobie odpuścić przy pierwszych kłopotach.

Gość gość
czy singiel to prawiczek ?

Gość gość
To nikt nie zna posobów na singla? Za bardzo mo na nim zależy żeby sobie od tak odpuścić

Na single jest jeden sposób - włożyć w odtwarzacz i przesłuchać .

Gość gość
ale ja miałam na mysli faceta singla :)

Nie ma sposobu by ktoś nagle dla kogoś zmienił swój sposób bycia. Jak sam zachce to wtedy sam zacznie coś działać w tym kierunku by samemu nie być. Jeżeli nie robi nic to znaczy że jemu tak jest dobrze. Widocznie woli najpierw kariere zrobić, dorobić się domu, auta i zajść wysoko w firmie a dopiero później wziąć się za zakładanie rodziny. Czego byś nie zrobiła on i tak będzie singlem -dopóki sam nie stwierdzi że już czas myśleć o rodzinie. Jedyny sposób to próba łapania na dziecko ale nie zapewni ci to jego miłości a raczej alimenty na dziecko :D

Gość gość
Georgina 25 a możesz mi zdradzić jak pracujesz nad swoim singlem. Pavlo1985 masz racje bardzo ładnie to napisałeś i słusznie zauwważyłeś że chyba jedynym sposobem to jest złapanie na dziecko. Ale dla mnie jest to nie uczciwe w pewnym stopniu a budowanie związku na kłamstwie nie jest dobre. A pozatym dla mnie najpierw musi być uczucie a potem łóżko. A najgorsze w tym jest to że on wie co do niego czuje :( Jak to się mówi zgubne skutki picia wódki :(

Gość koliberkaD
ja jestem zatwardziala singielka,tylko wielkie zakochanie mogloby zadzialac a to możliwe tylko gdy ktoś mnie zachwyci a to chyba niezależne od dzialan ,może możesz udac ze masz taka sama pasje:-) ale musialabys poznac temat

Gość gość
jaki temat?

Gość gość
podbijam temat :)

Gość Heniuś
Zależy od tego, czy on nienawidzi kobiet albo ma wyj....e na nie. Jeśli tak to będzie trudno ale warto, bo tacy ludzie zazwyczaj są stali w uczuciach i mają jakieś zasady. Trzeba poznać lepiej tą osobę po prostu i dostosować się, przekonać tego kogoś do nas i tak dalej. Niektóre moje kumpelki/znajome widzę że by chciały, ale nie mają odwagi albo argumentów :) A maślane oczy czy teksty typu "jesteś fajny" to dla mnie za mało, oczekuję od kobiety, że będzie potrafiła powiedzieć i zrobić coś więcej - i nie chodzi o seks tutaj tylko o organizowanie sobie nawzajem czasu. Nie zamierzam tylko ja zapraszać czy organizować wyjazdów a potem znosić humory typu "ta Majorka w tym roku była do d..y". Najczęściej to ja robię pierwszy krok a potem oczekuję rewanżu i co? I g..o. Kolejny temat na cafe jacy to faceci są źli :) Jeśli wasze sposoby na singla to oczekiwanie "zabiegania" i deszczu kasy a strzelanie w zamian focha na zasadzie sama g..o ma ale chce mieć wszystko to ja uciekam jak najdalej. Księżniczkom na ziarnku grochu z MOPSu dziękujemy.

Gość gość
myśle od kilku dni co mam zrobić i jedyne co mi do głowy przychodzi to narazie znikne z jego życia żeby sobie przemyślał sprawe na spokojnie. Nie wiem może to durny pomysł ale jedno wiem na pewno za bardzo mi na nim zależy żeby odpuścić

Gość gość
puk puk puk jest tu ktoś :)