Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ArkadiuszC.

Ja 19, ona 25

Polecane posty

Gość ArkadiuszC.

Czy mam szansę ją zdobyć?

Gość ArkadiuszC.
Prosiłbym o opinie, rady.

Gość gość
Masz szanse, choć łatwo nie będzie. Sama podchodzę do dużo młodszych adoratorów dość nieufnie. A tak z ciekawości- dlaczego chcesz zdobyć dorosłą kobietę sam będac jeszcze nastolatkiem? Nie podobają Ci się rówieśniczki?

Gość Prawiczandra82
Ja bym chciał taką 17 stkę

Gość tomm5
Chcesz szczerej odpowiedzi? Wątpię. Może za kilka lat masz większe szanse, ale dziś będzie patrzyła na ciebie jak na dzieciaka. Więc nie miej raczej złudzeń. Ale powodzenia oczywiście życzę

Gość ArkadiuszC.
Dziewczęta w moim wieku wydają się mi strasznie niedojrzałe i skupione na zabawie. Ona natomiast jest inna. Spokojna, ułożona, kulturalna, świadoma swoich celów i mądra. Od razu poczułem w niej bratnią duszę.

Gość ArkadiuszC.
Tego się właśnie boję. Lubimy się, fajnie się nam rozmawia, ale czasem mam wrażenie, że traktuje mnie jak młodszego brata. A ja chciałbym czegoś więcej.

Gość ArkadiuszC.
Chciałbym jej pokazać, że jestem facetem, że mogę dać jej wiele, ale obawiam się odrzucenia.

Gość BiBiEm
ja się kocham w 4 lata młodszym ale boję się mu powiedzieć, bo jeszcze sobie pomyśli, że jestem jakimś pedofilem czy coś :D liczę na to że on zrobi pierwszy krok...

Gość ArkadiuszC.
To ile on ma lat, a ile Ty?

Gość gość
szkoda że ja takiego faceta nie spotkałam. Też jestem spokojna, ułozona i kulturalna, raczej domatorka, ale niestety faceci których spotykałam na swojej drodze szukali wiecznie plotkujących imprezowiczek, szalonych, zwariowanych, spontanicznych itd.

Gość tomm5
Arkadiusz - rozumiem Ciebie ale pomyśl realnie. 1, Ona już weszła w dorosłe życie (pracuje?) 2. Będzie szukała stabilizacji, kogoś kto pociągnie z nią wózek życia (założenie rodziny, dbanie o nią, finansowe wsparcie, może mieszkanie), a ty musisz jeszcze szkołę i studia skończyć więc nie możesz jej tego dać. 3. Dlatego pisałem, że za kilka lat to możliwe jak będziesz już miał tyle co ona a ona będzie czekała to wtedy masz realniejsze szanse. 4. Ale jeśli czujesz się na siłach to możesz jej powiedzieć co do niej czujesz, możesz powiedzieć, że wiesz że dziś masz tyle lat co masz ale metryka nie najważniejsza i jeśli tylko staniesz na nogi to żeby ciebie nie skreślała ponieważ zależy tobie na niej. Spróbuj.

Gość ArkadiuszC.
To ja mam takie odczucia jak Ty co do dziewczyn. Do tej pory spotykałem na swej drodze same głośne imprezowiczki, które żyją chwilą, a że jestem jak na swój wiek poważnym człowiekiem, czułem się w ich obecności dość skrępowany. Nie znoszę takich panienek.