Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Let The Bodies

Moze zrobmy tutaj sympatie?

Polecane posty

Gość Let The Bodies

Bo na prawdziwej sympatii dziewczyny sa nawiedzone. Mam 22 lata Szczuply Mieszkam w Warszawie Studia ukonczylem w Irlandii 183cm wzrostu Ciemny blondyn Jestem ambitny, dosc pewny siebie i daze do celu Lubie sport, podroze, gotowanie Nie jestem desperatem I uwage nie jestem prawiczkiem(nic do prawiczkow nie mam tak tylko mowie) Ktoras chetna na rozmowe?

Gość wolny37
37 lat,188 cm,szczupły brunet prawie z Warszawy. mój żywioł to woda w lato,narty w zimę,odpowiedzialny,złośliwy i czasami leniwy balaganiarz,słodyczozerca,nie lubię piwa,czasami palący. kontakt: tomasz75@op.pl

Gość Let The Bodies
O to ja swoj dorobie troche: Bo na prawdziwej sympatii dziewczyny sa nawiedzone. Mam 22 lata Szczuply Mieszkam w Warszawie Studia ukonczylem w Irlandii 183cm wzrostu Ciemny blondyn Jestem ambitny, dosc pewny siebie i daze do celu Lubie sport, podroze, gotowanie Nie jestem desperatem I uwage nie jestem prawiczkiem(nic do prawiczkow nie mam tak tylko mowie) nie palacy mn1332@wp.pl

Gość gość
angelika_870@vp.pl. brunetka z Krakowa, 170cm wzrostu, szczupła. 25lat...bliżej na priv.

Gość gość
Andzelika...ile ważysz?

Gość wolny37
a co wagę chcesz jej kupić?

Gość lucecita36
Dobry pomysł;) jestem samotną matką dwóch dorastających synów.Interesuję się ksiązką,muzyką, kuchnią, modą .Ciepła i czuła kobieta 173/68 poznam wolnego i samotnego jak ja pana. lubuskie.

Gość gość
nie, zapytałem ponieważ niedawno dziewczyna napisała, że jest szczupła tylko nie dodała, że w porównaniu do wieloryba, stąd moje pytanie:-)

Gość Prawiczandra82
Mam 31 lat i za 5 lat będę zarabiał 2000 zł

Bo na prawdziwej sympatii dziewczyny sa nawiedzone. myślisz, że tutaj są inne :/ Mam 31 lat i za 5 lat będę zarabiał 2000 zł pachnie mi to jednym użytkownikiem z nad morza :D