Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość illuminatkaa

Dostał ktoś z Was coś podobnego na meila ?? ILLUMINACI...propozycja przyłączenia

Polecane posty

Gość illuminatkaa

Podali mi tam innego meila niż ten z którego pisali. I jeśli jestem zainteresowana współpracą z nimi to mam odpisać a zapewnią mi bogactwo, sławe itp. Jak myślicie, podpucha? Dostał ktoś z Was coś podobnego? Meil był w języku angielskim.

Gość harnaś69
Illuminaci to nie stowarzyszenie typu PO-PiS i nie wchodzi się tam z zapisu. Jest to nieoficjalna organizacja rządząca tym światem. Nie poruszaj tematu Illuminatów, bo możesz coś złego na siebie ściągnąć.

Gość gość
Własnie.Z tym nie ma zartow. Watpliwe zeby pisali do szarych osób bo to tajemna organizacja. Z ich rak zginela rodzina rockfelerów, kennedych , z ostatniego czasu cory monteith a niebawem maja to samo zrobic z nelsonem mandelą i lindsay lohan :(:(

Gość molka27
naprawdę są ludzie którzy uważają jak ja??? Czyli nie jestem nienormalna, jak wszyscy mówią, skoro tylko powiem o iluminatach

Gość illuminatkaa
Interesuje mnie okultyzm. Nie jestem katoliczką ani nikim. W żadnego boga nie wierze,za bardzo sie zawiodłam. Kiedys grzebałam w poszukiwaniu członków 'ciemnej strefy' i przypadkiem znalazłam po żmudnych poszukiwaniach. Wczoraj weszlam na meila i zobaczylam wiadomosc od tego kogos sprzed 2 mies. Dlatego pytam tu. Bo nie wiem czy jestem wybrana czy ktos se jaja robi i kazdemu napotkanemu to wysyla. Cóż. Poczekam na odpowiedz od nich.

Gość illuminatkaa
Wole dla nich pracować i dostac z tego kase niż siedziec w tej zapyziałej polsce i liczyc na łaske rządzących. Nie boje sie demonów,szatana...przeciez na codzien nas otaczają więc czego sie niby bać?