Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Latika :)

Czy wierność w dzisiejszych czasach to coś dziwnego ???

Polecane posty

Witam ! Chciałam poznać Wasze opinie na ten temat, bo zaóważyłam, że coraz więcej partnerów siebie zdradza po paru nawet parunastu latach razem. Nigdy po tak długim czasie nie zrobiła bym skoku w bok marnując piękne chwile w boku ukochanego.

Gość kadakineza
lubie to :) masz lajka za post

Gość gość
moj facet zradzil mnie po 8 latach zwiazku z najbardziej puszczalska laska na miescie;], potem cos we mnie peklo, teraz sama nie umiem zakochac sie na dluzej tzn szybko sie zakoc***e i szybko mi sie nudzi i sama czasem zdradzam partnerow, a oni o tym nie wiedza, chyba taka moja podswiadoma zemsta za tego pierwszego, no coz..

Po takim kopie od życia to faktycznie jestem w stanie zrozumieć, że ciężko Ci będzie jakiemuś facetowi zaufać i że sama teraz zdradzać, Szczerze współczuje, to musiało być straszne uczucie

Gość gość
Jak możesz wiedzieć, czy po kilkunastu latach nie mogła byś zdradzić, jak jeszcze nie przeżyłaś tych lat? Takie osoby co tak piszą jak ty najczęściej zdradzają.

Gość Sweet cheeks
Nigdy nie wiesz co bedzie za kilkanascie lat z waszym zwiazkiem

Gość madra glowa
Nie rozumiem zdrad. naprawdę. Bo skoro ludzie przestają się kochać, to naturalne że się rozstają, więc po co zdradzają? uczciwie się rozstać, a potem szukać

Nie wiem moze jestem jakaś dziwna, ale odkąd byłam nastolatką to chciałam być z fecetem na poważnie, nie interesowały mnie przelotne znajomości, szybkie numerki gdzieś po krzakach czy na imprezie i jak narazie nie wyobrażam sobie żebym miała zdradzić swojego faceta. Może po prostu mam to wpojone w wychowaniu.

Mądra głowa podzielam Twoje zdanie, dlaczego ranić innych swoim skokiem w bok czy jakimś romansem, najlepiej się rozstać i wtedy szukać przygód nie raniąc tym nikogo..a nie oszukiwać

Gość madra glowa
Latika- to chyba właśnie najnormalniejsze na świecie, że chce się szanować, a krzaki i inne `przyjemnosci` to domena patologii, Super ze są jeszcza damy w 21 wieku

Gość gość
czasem kobieta czy facet po prostu nie ma odwagi powiedziec wprost - nie chce z toba juz byc i mysla ze jak zdradza to sie wyda i partner zrobi to za nich i zakonczy zwiazek, a czasem dlatego ze to taki "zakazany owoc", czasem jedna osoba ma wiekszy poped...., trzeba by sie przyjrzec chyba kazdemu przypadkowi z osobna, rozne sa przeciez psychiki;d

Możliwe, że nie maja na to odwagi..ale czy później potrafią znieść, że kogoś tak okłamywali, przecież dla tej drugiej kochającej strony to musi być potężny cios..jakby mój facet mnie zdradził to bym chyba sobie nie dała z tym rady..

Gość madra glowa
Gościu, nie zgadzam się. Oczywiście powody są rozne, ale to powinny byc właśnie powody do rozstania, a nie wbijania noża w plecy osobie bardzo bliskiej. Zdrada to naplucie w twarz najbliższej osobie, jesteśmy ludźmi, nie zwierzętami

Zależy co dla kogo się liczy..czu d**a i cycki jak to w dzisiejszych czasach jest lansowane i laska z 3 kg więcej już się nie liczy Czy dla kogoś ważna jest miłość, uczucie, bliskość Myślę, że to jest bardzo zaburzone w ten chwili u wielu ludzi za dużo golizny wszędzie !! Nawet na stronach z grami dla dzieci golizna..ehhh ręce mi opadają..i jak chłopak/ dziewczyna, którzy naooglądają się golizny od najmłodszych lat ma szanować swoje i czyjesz ciało, uczucia..

Kto z was podziela moją opinie ? Może ktoś ma coś ciekawego do powiedzenia na ten temat, ZAPRASZAM :)

Gość gość
chyba czasy sie zmieniaja i ludzie, coraz bardziej skupieni na sobie, zamiast naprawiac zwiazek to wola zakonczyc szybko, albo zachowywac sie jak d*pek, idiotka zeby druga strona to za nich zrobila. Pamietam kilkanascie lat temu rozmowy z kolezankami, kolegami i tez mowili ze zdrada to cos okropnego, tego sie nie robi ukochanej osobie, dzis coraz czesciej slysze "po co zdradzam? to taka odskocznia, dreszczyk emocji", "robie ja w balona i ona nawet o tym nie wie", "mam jedno zycie, trzeba sie wyszalec"

Świadomość tego, że ludzie mają właśnie takie podejście mnie przeraża :(

..a kto z Was zdradza lub zdradzał ? Jaki był tego powód ? Jakie konsekwencje ? Jestem ciekawa