Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podoba mi sie pewna dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

Intryguje dosc mocno ale: jest za szczupla, wyzsza w szpilkach(lubi wysokie) w ktorych wyglada zbyt chudo(w plaskiej podeszwie mi sie duzo mocniej podba, troche obojetnie do mnie nastawiona a co najgorsze dowiedzialem sie ze ma chlopaka z ktorym mieszka. I teraz najgorsze ze nie odrzucal mnie jej maly biust, wzrost, zbyt chuda sylwetka a to ze ma chlopaka- mam chore zasady i jak dziewczyna ma chlopaka zawsze odpuszczam. Czemu tak jest ze wiekszosc potrafi odbic innemu kobiete a dla mnie kobieta odrazu staje sie moze nie aseksualna ale potrafie sobie ja wybic z glowy a co najgorsze chce. Tutaj nie chodzi o jej obojetnosc wobec mnie a moze niesmialosc ale o to ze mialem tak ze kobieta wyznawala mi milosc ale byla np mezatka badz miala faceta i dziecko i czulem ze nie chce asekurantki takiej ktora trzyma sie do konca poprzedniego faceta. Albo kogos kocha i z nim jest albo nie i wtedy jest wolna a nie czeka zeby zerwac az inny ja zechce.

Gość mam coreczke
jedne dziewczyny maja chlopakow a inne maja dziewczynki ciekawe z czego to wynika :classic_cool:

Gość gość
to tak jak faceci,wyznaje milosc innej podczas gdy dyma inna i z nia jest

Gość gość
Za duzo mam takich przypadkow ze widze jak reaguja na mnie czesto obce kobiety bo te ktore znam to czasami wprowadzaja mnie w zaklopotanie swoim zachowaniem i slowami.