Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sie zachowac gdy

Polecane posty

Gość gość

nieznajoma dziewczyna zaglada mi w oczy ?

Gość gość
zdecydowanie się uśmiechnąć :)

Gość kamolka25
uśmiechnąć się i dłużej popartzec w jej oczy

Gość gość
ale po co tak robi, to jest prowokowanie, a ja nie lubie kontaktu wzrokowego i to nie jest pierwszy raz. Kazdemu tak zagladacie ?

Gość gość
yhm...czyli tobie się to nie podoba... ty jej tak, ale skoro tego nie chcesz to zwyczajnie olewaj, w koncu da sobie spokój

Gość gość
Ja rozumiem spojrzec przez moment, ale jesli dluzej wtedy robie sie agresywny. Coraz czesciej mi sie to zdarza, ze przechodzac po ulicy zawsze jakas kobieta lapie mnie wzrokiem. Facetowi to bym wiedzial jak zalatwic, a tutaj jestem bezradny. Czym to moze byc spowodowane ?

Może po prostu jesteś przystojny i się Tobą interesują, może masz ciekawe spojrzenie, coś musi je w Tobie kręcić, jak nie chcesz żeby patrzyły patrz w telefon albo w ziemie lub w każdy kierunek tylko nie ich..ale nie bądź agresywny przecież nic złego nie robią :)

Gość gość
K***a jeszcze sie pomylilem. Mialo byc "z facetem wiedzialbym jak zalatwic"

Na mnie też się faceci gapią i też się zastanawiam o co i chodzi, może Ty mi powiesz skoro jesteś facetem :)

Gość gość
Nie jestem agresywny do kobiet. Glowy nie bede opuszczal, czy swirowal z telefonem. Czyli co jesli kobieta zaglada mi centralnie w oczy i utrzymuje ten kontakt baaardzo dlugo to jest zainteresowana mna ? Ja te potyczki wzrokowe przegrywam i nie wiem jak wybrnac. Glupio to wyglada.

Gość gość
Musisz byc po prostu interesujaca skoro zawieszaja wzrok jest na czym. Proste, proste. To do latika:)

Ja się nie uważam za piękną..nie wiem może jestem ;D nie jestem chudą lasą z cycami itp,,zwykłą prostą dzieczyną :) ..uśmiechnij się i już :)

Gość gość
Policji jeszcze brakowalo. Pewnie obslinieni mowia miedzy soba cos w stylu: "z taka to bym chcial ale, ze wyglada na porzadna to nic z tego nie bedzie" Czyli usmiech i tyle, to wtedy rozmowa moze nastapic, a ja nie lubie gadac z obcymi.

Ja jak widzę, że ktoś na mnie się gapi to się krępuje,,nie lubie tego,,patrze gdzie kolwiek byle nie na tą osobę i najchętniej pokazała bym temu typowi fakera ;D

Jak zacznie gadać to powiedz, że przepraszam, ale spiesze się na autobus czy coś takiego i idź dalej