Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale musze byc brzydka - mam konto na portalu randkowym i nikt nie zagaduje;/

Polecane posty

Gość gość

zadnych oczek itp a nie sory wczoraj od jakiegos 50 latka:o

Gość gość
:( bede sama do smierci nie mam urody i nie mam tez super charakteru, przebojowosci itp

Gość gość
Wkleiłeś link do demotywatora, który posiada obrazek atrakcyjnej dziewczyny, pod którym jest jakiś głupi opis. Piękna kobieta żyje jak chce, brzydka jak pozwolą jej na to inni.

Gość gość
a ile ty masz lat?

Gość gość
25

Gość gość
:(

Gość gość
Brutalana prawda brzydcy ludzie maja gorzej w zyciu ! Trudniej im znalesc partnera zyciowego , nawiazywac przyjaznie , ciezko dostac prace lub jak juz sie ja ma to trudno o podwyzke czy awans ! W szkole sa gorzej oceniani , musza nadrabiac dobrym humorem , sa gorzej traktowani i obslugiwani w sklepach , urzedach ! Do autorki jak masz 25 lat i nikt cie nie chcial to masz duzy problem i wyglad moze byc tego przyczyna !

Gość gość
a co mam na to poradzic?takie geny:o

Gość gość
Nic nie mozesz na to poradzic ze jestes brzydka ale zawsze mozesz poprawic wyglad ! - idz do fryzjera niech ci nowa fryzurke walnie - zmien rzeczy w garderobie na jakies modne kolorowe - makijaz , pomalowane paznokcie - jak masz problemy z waga to jakas dieta plus cwiczenia na silowni - jezeli chodzi oo charakter czesciej z ludzmi rozmawiaj i usmiechaj sie a co do psychiki radze do psychologa sie udac !

Gość gość
dbam o siebie ladnie sie ubieram modnie makijaz wlosy wszystko ok jest nadwaga okolo 8 kilo

Gość gość
my faceci lubimy szczuple kobiety dlatego te 8 a nawet 10 kilo musisz zrzucić ! Proponuje diete na bazie weglowodanow , produktow pelno ziarnistych , produktow mlecznych , owocow i warzyw ! Wystrzegaj sie fast fudow , napojow gazowanych , tlustych rzeczy , slodyczy , lodow , chipsow itp. I napewno jakis ruch bieganie , jazda na rowerze , silownia !

Gość gość
mam 165 i 64 kilo moze rzeczywiscie te kilka kilo to strasznie dla mezczyzn duzo:o

Gość szczupla2345
Ja jestem wyzsza od Ciebie ( ok 173 ) i waze mniej -53-55 kg ,ale szczupla sylwetka nie zagwarantowala mi szczescia do facetow Mam kolezanke ze spora nadwaga ktora ma faceta- bardzo w niej zakochany wiec chyba sztuka jest trafic na porzadnego mezczyzne

Gość gość
juz nie wiem gdzie mam spotkac kogos kto mnie zechce wychodze ze znajomymi ale spotkani faceci sie mna nie interesuja kolezanki zajete wiec mniej czasu maja dla mnie nigdy zaden mezczyzna sam z siebie mnie nie podrywal nie wiem;/

Gość gość
nie mam 80 kilo:o za to mam spory biust-E i duzy tylek proporcje jako tako mam zachowane;/ nie wiem moze cos z twarza mam nie tak?

Gość szczupla2345
Poszukaj starszych od siebie Minimum 5 lat , moze beda miec lepiej w glowie poukladane. Wpisz sobie wlasnie ta grupe wiekowa na portalu randkowym i sprobuj do nich np wyslac jakis usmiech cos w tym stylu

Gość gość
starsi wchodza na moj profil bo sie wyswietlaja ale zaden nie zagaduje ani tez nie puszcza oczek czyli nie jest zainteresowany:(

Gość szczupla2345
pusc oczko tym ktorych wyszukasz i ktorzy sie Tobie podobaja i czekaj co dalej Tych co weszli na profil i sie nie odezwali ignoruj

Gość gość
te portale randkowe są do d**y. jesteś brzydka - nikt nie pisze, jesteś ładna - masz prawie same propozycje seksu. także jeśli akurat nie szuka się wrażeń to jedna cholera, jak wyglądasz, bo i tak nikogo nie poznasz.

Gość gość
wiesz nie chce tez wyjsc na desperatke;( puszcze jakiemus oczko popatrzy i pomysli czego ten paszczet chce ode mnie:/ moze jestem skazana na samotnosc, w sumie juz 3 rok jestem sama wiec moze tak powinno zostac moze powinnam zamowic wibrator i dac spokoj normalnym facetom

Gość gość
?

Gość szczupla2345
wiesz w internecie jest duzo dziwakow moze znajomi mogliby Cie z kims wyswatac

Gość gość
wlasnie nie ma nikogo takiego:/ grono znajomych mam kameralne czasem sie trafi jakis wolny ale albo straszny babiarz albo pijak lipa

Gość gość
a może masz beznadziejne zdjecie w profilu?

Gość gość
a moze ja jesem beznadziejna /?

Gość gość
;/

Gość Heniuś
Pisałem wiele razy i napiszę jeszcze raz: problemem dzisiejszych kobiet w 90% nie jest wygląd, lecz beznadziejna osobowość. Co rozmawiam z jakąś to ma totalnie zryty beret. Jakie kobiety najczęściej spotykam? Nudne, głupie, leniwe, marudzące a za to wredne, chamskie i wyżej sra niż d**ę ma. Jeśli nie jesteś jakoś szczególnie odpychająca to bez problemu znajdziesz sobie towarzystwo - wystarczy normalna osobowość i trochę inicjatywy. Mnie ostatnio trzy dziewczyny zaczepiały ale numeru telefonu odmówiłem (choć nalegały) bo były nie brzydkie, ale właśnie totalnie beznadziejne - np. jedna od razu się pochwaliła że ma dziarę na d..ie i chłopaka w Tunezji - co to ma k..a być? Po co mi ktoś taki? A one pewnie myślą, że są brzydkie :) A przecież im nie powiem, że są beznadziejne. A może powinienem?

Gość gość
jestem skromna dziewczyna nie przeklinam nie pije nie pale nie cpam:o nie jestem typem imprezowiczki jestem domatorka pracuje i jestem autorka tematu

Gość gość
chyba to ta waga moja skresla mnie u mezczyzn