Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I tak nie mam szansy na ładną

Brzydki/przeciętny facet nie ma po co się starać - ładnej i tak nie zdobędzie

Polecane posty

Więc po co ma się dorabiać, jak i tak skończy jako samotny kawaler?

Gość gość
Nie ma czegoś takiego, jak brzydki/przeciętny, bo więcej jest tych w miarę znośnych, aniżeli brzydkich...

Gość gość
Nie ma brzydkich ludzi. Sa tylko zadbani i zapuszczeni. Zapuszczonej osoby nikt normalny do zwiazku nie chce. Wystarczy o siebie zadbac a nie p******ic farmazony ze jaki to ja brzydki i c*****y jestem a zaraz sie ktos znajdzie kto sie nami zainteresuje

Gość pravix
ja biorę prysznic 3x dziennie golę się co 2 dzień, chodzę wyperfumowany i nic to nie dało.

Gość to sie postaraj
a może za dużo tych perfum? często idąc ulica spotykam sie z takimi przypadkami że idzie facet a za nim ciągnie sie chmura perfum. masakra. zresztą dziewczyn też sporo

Gość life is brutal.............
czyli uwazasz ze lepiej w kącie trzepać prącie niż obniżyć wymagania co do potencjalnej dziewczyny?

Dokładnie, tak uważam

Gość pravix
mam mikropenisa kiedyś nawet brzydkie podrywalem ale nic nie wyszlo nizej moich wymagan sie da obnizyc( a nawet jesli to wtedy musialbym podrywac menelki)

Gość Heniuś
Po pierwsze, po co ma być ładna i co to znaczy ładna? Pewnie nie ładna tylko najładniejsza - pomarzyć fajna rzecz. Znam sporo takich co ich laski muszą być absolutnie naj i nie dopuszczają żadnych odstępstw. A po drugie - po co masz ją zdobywać? Konkurencję dla żigolaków chcesz robić? 16 lat masz że chodzisz zdobywać laski? Dla mnie tacy faceci są po prostu dziecinni i normalne dziewczyny takich podrywaczy olewają albo bawią się nimi - a i ja takie "starania się" wyśmiewam, nierzadko razem z kumpelami. Ale jak chcesz ze swoim podejściem i wyglądem przelecieć najlepsze laski to życzę powodzenia :)

Gość gość
"ja biorę prysznic 3x dziennie golę się co 2 dzień, chodzę wyperfumowany i nic to nie dało." X Higiena jest czescia procesu dbania o siebie a nie caloscia tego procesu kolego. Zmiana chociazby glupiej fryzury na taka ktora wyroznia cie z tlumu tak samo obcietych kolesi i juz masz kolejny + Styl ubioru tez powinien wyrozniac ciebie z tlumu facetow ktorzy ubieraja sie niemal jednolicie. Oryginalnosc sie liczy - jak laska widzi ze np masz irokeza (jak wiekszosc lovelasow) i do tego ubierasz sie w rurki ktore nosi 3/4 facetow to nie ma sie co dziwic ze jestes uwazany za przecietnego skoro przecietnie sie ubierasz i niczym wygladem (poza twarza) od reszty nie odstajesz

Gość pravix
nie da rady zmienic fryzury bo jestem łysy

Heniuś, kobietę urzec czymś trzeba. To jest właśnie zdobywanie. Jak nie jesteś adonisem, to same narzucać się nie będą. Trzeba nad sobą pracować, ale czasem to nic nie da.Możesz być zadbany, muskularny, mieć dobrą pracę, a dla kobiet i tak będzie zwykłym przeciętniakiem

Gość Story of the Year
Ludzie czy was pogielo?? Przecietny nie oznacza nic innego jak niewyrozniajacy sie z tlumu. Nie p********e o tym ze jak sie jest przecietnym to nie da sie nic zrobic by z tej przecietnosci wyjsc. Wystarczy zaczac sie wyrozniac w tlumie. No tak ale latwiej przeciez jeczec i narzekac ze sie jest sememu przeciez zeby to robic nie musimy nic w sobie zmieniac. Na wszystko (dom,dobra praca,zaufanie,milosc) trzeba sobie w jakis sposob zapracowac. Wszystko ma swoja cene - tyle ze nie wszystko sprowadza sie do ceny w sensie materialnym.

Gość przecietny raczej oznacza
niezbyt atrakcyjnego

Gość kat78
oj nie masz racji facet może być nawet brzydki:-) znam taki przypadek kompletnie mi się nie podobal nawet nie zwrocilam uwagi na niego chociaż nie zwrocilam ze nie mój typ ,ale im dluzej go znalam jego osobowość urok:-)w brzydkim tez można się zakochać poza tym najbardziej podniecający jest umysl nie ciało:-) umysl może calkiem zaczarować a ze dbac o siebie każdy powinien to inna rzecz

Gość do kat78
ja bym nie chcial kobiety, ktora by mnie uznawala (nawet tylko poczatkowo) za brzydkiego

Gość ojj
tak,ja tez bym nie chciała faceta który chociaż przez sekundę uwazalby mnie za nieatrakcyjna:-)

Gość do ojj
bo masz zdrowe podejscie

Gość a dlaczego ladna dziewczyna
ma chciec brzydkiego faceta ? ha ha skoro moze miec 100 innych ladniejszych. ladne dziewczyny sa dla ladnych mezczyzn, a brzydcy faceci powinni w koncu zrozumiec ze musza sie zadowolic brzydkimi kobietami . nie po to kobieta dostala urode, zeby marnowac ja przy boku brzydala skoro moze wybierac i przebierac wsrod facetow cale zycie.

Gość a dlaczego ladna dziewczyna
brzydale musza obnizyc swoje smieszne wygorowane wymagania bo pozostanie im samotnosc do konca zycia z wlasnego jedynie bezmozgowego wyboru😴

Gość gość
Przecietny jeszcze ma szanse u ladnej dziewczyny ale brzydki juz nie ! Z drugiej strony brzydka dziewczyna moze miec przystojnego a dlaczego bo my tak bardzo nie zwracamy uwagi na wyglad jak kobiety i skonczcie wkoncu z ta hipokryzja ze charakter sie liczy bardziej takie kity to wciskajcie swoim dzieciom !!!!!!

Gość kat78
ale bys jej nie chciał nawet jakby stracila glowe dla Ciebie i stalbys się jedynym pięknym na planecie w jej oczach?;-)

Gość do kat78
nie wierze to, ze stalbym sie dla niej piekny

Gość kat78
wiem ,uwierzylbys dopiero jakbys poczul jak pragnie Cie kazda czastka siebie

Gość do kat78
ale mam swoja dume i nie chce kobiety, dla ktorej na poczatku bylbym brzydalem

Gość gość
Wtrącę tu swoje 5 groszy.Brzydki facet może zdobyć ładną kobietę milionem na koncie choć i tak ta kobieta mimo że ma u boku brzydala-bogacza to będzie szukała przystojnego r****cza taka jest prawda.Taka to jest kobieca natura.

Gość nie kazda kobieta to
materialistka, wiec nie kazda wybierze przystojnego brzydala

Gość gość
Czyli wychodzi na to że 90 % facetów zostanie starymi kawalerami.

Gość gość84_prawdziwy
I po co te spory? Moim zdaniem generalna zasada powinna brzmieć: bierz się za takich / takie, które TOBIE się podobają. Nie koledze, koleżance, czy różnie rozumianemu ogółowi. A jeśli nikogo takiego nie ma to trudno, może kiedyś będzie. Natomiast oszukiwanie siebie i tej drugiej osoby polegające na byciu z kimś tylko dlatego, że nikt dla nas interesujący nas nie chciał, a tu akurat ktoś się nawinął...jest słabe i żałosne...oraz nieuczciwe.

Gość gość
Mię ma brzydkich osób :D - dobre pocieszenie. Nie mówimy o zabraniu a urodzie a z tym człowiek się rodzi albo nie.