Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lili 26

Urlop za granicą zkolegą

Polecane posty

Gość Lili 26

Kolega poprosił żebym wyjechała z nim dk Włoch na siednmiodniowy urlop. Jest sam i powiedział że głupio mu będie przed rodzina i znajomymi. Ja mam męża który teraz wyjechał za granicę na rok. Pierwszy problem czy się zgodzić a drugi co będzie jak mąż będzie dzwonił. Co byście zrobili na moim miejscu

Gość Lili 26
Chciałam dodoc że dobrze się znamy od kilku lat pracujemy w biurze i mamy dobre relacje

Musisz zdecydować, kolega, czy mąż! Jesteś jakaś nierozgarnięta skoro zadajesz takie pytanie retoryczne .Ktoś życzliwy poinformuje męża i po problemie.Rozwód masz na własne życzenie.Czy o to ci chodzi?! Nie mogę zrozumieć tych dziewuch, ma męża a z picą biega do innego.SZOK!

Gość Lili 26
Po prostu mnie poprosił dla niego to ważne. To ze mam męża to nie znaczy ze nie mogę mieć mały swoich tajemic A po za tym mąż nigdy by mnie nie zabrał na taki wyjazd ze względów finansowych

Gość gość
Podobna sytuacje w tamtym roku mialam maz juz byl pol roku na kontrakcie ja dom --praca--dom. Nagle odszukal mnie kolega z studiow i zaprosil mnie na urlop do hiszpani. Nie odmowilam i wcale nie zaluje bo takiego urlopu juz nie bede miala,nawet nie przypuszalam ze tyle sexu z nim bede miala pomimo ze juz na studiach od tej strony go znalam,teraz tylko wracam myslami do tamtych dni