Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyimaginowany

Antykoncepcja

Polecane posty

Gość Wyimaginowany

Witam ;) mam pewien problem :/ kochałam sie z chłopakiem ostatniego dnia owulacji ;/ Miał oczywiscie zabezpieczenie prezerwatywe Durex. Po tym jak skonczylismy sprawdził dokładnie czy nie była dziurawa:) Okazało sie że nie ale coś mnie ruszyło i zażyłam postinor duo (10 godzin po) poprostu nie chce być matką ;/ Prosze powiedzieć mi czy jest możliwość zajscia w ciąże /?? czy można jeszcze bardziej sie zabezpieczyć ? Ps. Dowiedziałam sie wtedy ze mam poprostu owulacje tego dnia dlatego sie przestraszyłam ;/

Gość gość
Dlaczego nie bierzesz tabletek antykoncepcyjnych?

Gość gość
Dlaczego się zabezpieczasz tylko się r***asz,a potem pytasz na forum.Ile ty masz lat co zadajesz takie pytania.Jezeli chce sie wsplzyć to trzeba byc przygotowany na bycie matka.

Gość gość
Koleżanko /kolego poprostu sie tylko pytam czy przy takim zabezpieczeniu jest mozliwosc zajscia w ciąże :) Bez nerwów mi tutaj :) Wiem że żaden środek nie daje 100% pewnosci dlatego pytam czy jest minimalna szansa ;D

Gość gość
Zawsze szanse przy każdej antykoncepcji są.Nie ma 100% antykoncepcji,tak jak,ze stosunek bedzie w dzien nieplodny..Kobiety sa stworzone do rodzenia dzieci.Niektóre z nas zabezpieczają sie i wpadają,a niektóre chcą wpasc a nie mogą.Dlatego kiedy decydujemy sie na współzycie musimy liczyc się z ciążą.Zażywanie postinoru nie jest najlepszą formą antykoncepcji,podobnie jak używanie gumki.

Gość gość
A prezerwatywa to nie zabezpieczanie heloł. Autorka ma paranoję i 0 wiedzę - efekt tego bedzię taki że po każdym stosunku będzie się zastanawiać nad "postinor duo". Co to znaczy ostatniego dnia owulacji?? Jak sie dowiedziałaś, ze masz owulację tego dnia? W tarkcie cię duch święty natchnął?

Gość gość
A ja ciekawa w jakim kraju mieszka autorka, bo u nas już od dłuższego czasu postinor jest niedostępny.