Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

EKSKLUZYWNA bielizna pilne !!!!

Polecane posty

Gość gość

witajcie! gdzie moge zakupic stacjonarnie lub poprzez internet fajna, elegancka na poziomie bielizne ktora zachwyci nie tylko mnie ale i malzonka ???? pzdr

Gość KaroIka
http://niekalecz.blox.pl/2010/03/Malzonek-malzonka-wspolmalzonek.html "Z językiem polskim robi się obecnie wszystko. Kaleczymy go na wszelkie możliwe sposoby. Czas powiedzieć sobie DOSYĆ! Ludzie, dbajcie o to, jak mówicie i piszecie! Słowa małżonek i małżonka wracają do łask. Czasami w złym kontekście. Nigdy nie powinniśmy ich używać do opisywania swojej drugiej połówki."

Gość gość
chantelle chyba dostepne tez w necie

Gość gość
A to ma być bielizna do noszenia czy na 5 minut do sypialni?

Gość gość
raczej na 5 minut ale dobrze by bylo gdyby sie tez mogla nosic:)

Gość gość
www.victoriassecret.com

Gość gość
Na 5 minut to Agent Provocateur, a do noszenia - ale wtedy bedą mniej "sypialniane" - porządne gorsety i pończochy (zobacz np. w sklepie Nylony.pl), a ze staników i majtek wspomniana Chantelle czy Fauve.

Gość anka225
Zgadzam się z opinią wyżej, również z czystym sumieniem mogę polecić sklep Axami. Ostatnio kupiłam sobie u nich gorset i muszę przyznać, że jakość i wygląd powaliły mnie na kolana. Przesyłka doszła do mnie ekspresowo. Przymierzam się do zakupu jeszcze jednego gorsetu.

Gość gość
WItajcie. Ja zamawiałam bieliznę na własny ślub na axami.pl. Przysłali bardzo szybko, co prawda z mojej winy nie trafiłam w dobry rozmiar. Ale bez problemu odesłałam i wymienili na pasująca na mnie:P Co prawda musiałam pokryć oczywiście koszty przesyłki, ale i tak polecam.