Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dylemat - powiedzieć czy nie powiedzieć?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie - mam dylemat, nie wiem jak się zachować Miesiąc temu dostałam l4 ciążowe (7 miesiąc), więc obecnie przebywam na l4 W firmie napięta sytuacja - polecą głowy, wiem które, moja przyjaciółka jest szefową HR w owej firmie i czy chce czy nie chcę, o 18 każdego dnia zdaje mi raport, co się w pracy wyprawia, nie muszę dodawać że ona wie wszystko i wydaje mi się że wszystko mi przekazuje, zawsze mnie broniła, i wybroniła, na ostrzu noża byłam x razy, wiem że mogę z nią w ogień skoczyć i nie zginę Zawsze wiedziałam gdzie zawiniłam, komu się to nie podoba etc. Oczywiście przyjaźń nasza w pracy była ukrywana, jedynie wspólne lunche mogły nas zdradzić, ale nie wydaje mi się... I teraz tak - mam problem, w owej pracy, pracuje dziewczyna, nie wiem dlaczego ją lubię, mimo że kopie pode mną dołki, kłamie i przekręca moje wypowiedzi (kto pracuje w dużej firmie, wie jaki panuje w takich firmach wyścig szczurów) i od mojej przyjaciółki wiem że ma wylecieć, robi przekręty, dali jej ostatnią szansę i obserwują czy rokuje czy nie, owa koleżanka jest samotną matką, wdową, i spłaca kredyt za mieszkanie, i ciągle narzeka że jest jej bardzo ciężko, co się dziwić, życie w Warszawie do tanich nie należy Jak myślicie powinnam puścić parę z ust nie jej, ale innej koleżance która z nią się kolegują? by ją trochę przytemperować??? Wybaczcie za totalną niespójność wypowiedzi, nie umiem zebrać myśli Co radzicie? Boję się że gdy coś powiem, ta przekręci moją wypowiedź, niezła z niej kłamczycha, mam tego świadomość, co radzicie?

Gość gość
juz ci na vitali dziewczyny pisaly ze lepiej nie mowic;)

Gość ty i tak wylecisz
Po ciąży więc obojEtnie

Gość ninkja tu
po co masz ja uprzedzac, jak nie ona to ktos inny poleci...a skoro Laska mataczy w pracy to lepiej, ni8ech idzie w swiat...