Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angelika Z.

Jak wygląda praca pokojówki??

Polecane posty

Gość Angelika Z.

Od poniedziałku zaczynam i nie wiem czego się spodziewać.

Gość zocha zawiedziona
dziwne z zaczynas prace bez zadnego szkolenia powiem ci tak tragizm i daje ci tydzien jak sama zrezygnujesz nie jest to praca dla kogod s kto nie ma pojecia o robocie fizycznej

Gość Angelika Z.
Bede z jakąś drugą babką przez 1 dzień, ale chciałabym znac opinie innych o tej pracy. Siłe do sprzątania mam, bo uprawiam sport codziennie.

Gość gość
ja pracowałam w Hadze w hotelu Sheraton na początku masakra, schudłam 6 kg, praca niby 8h ale jeśli nie wyrobisz się z raportem to siedzisz nawet i 12h, jeśli się nie wyrabiasz wcześniej czy później ci podziękują, jakość sprzątania musi być de lux, ja wytrzymałam 3 lata, pensja średnia, natomiast 2 pensja a czasem 3 pensja to napiwki, więc przypuśćmy masz na rękę 1200 euro, to jeśli przypilnujesz by nikt tych napiwków nie kradł w miesiącu możesz wyjść 1200 - 2000 e z samych napiwków, jeśli nie przypilnujesz supervisorzy, kierownicy tipy/napiwki zabiorą nim wejdziesz do pokoju Ja dzięki pracy pokójówki miałam połowę kasy na dom, w 3 lata uzbierałam 250 tys,

Gość W Polsce się nie opłaca
sprzątać. Zap*****l nieziemski, a jak i tak można wyrobić maks (liczone od pokoju) ok 12zł /h.

Gość Angelika Z.
A jak to jest z tym sprzątaniem jak np goście są w pokoju?

Gość irlandka zadoolona
zalezy jaki hotel itp i gdzie w pl w zyciu bym niezdecydowla sie za e psie pieniadze

Gość gość
sprzątasz przy gościu, zmieniasz pościel, ja zawsze wówczas wyobrażałam sobie że jestem fryzjerką, gdy jesteś u fryzjera siadasz i obserwujesz co fryzjer robi z twoją głową, a fryzjer musi to znosić bez skrępowania, więc sprzątałam pokoje bez skrępowania Hotel Sheraton w Hadze jest pokojem vipowskim, zatrzymują się głównie politycy, premierzy, i wielcy tego świata, więc pokoje sprzątałam z ochroną rządu czy parlamentu która była naszpikowana pistoletami w marynarkach często tak się sprzątało, nie czułam skrępowania, nie znali mnie, skąd mogli wiedzieć że jestem Polką? i mam na imię tak i tak pochodze z tąd i tąd, mam na imię Eunika więc sądzili że jestem zachodnia, na namebagu miałam imię Eunica,

Gość gość
e tam, ja też sprzątam, w ośrodku dla dzieci niepełnosprawnych i osób dochodzacych, i tez jest moc, spocie się jak prosie, ale ogarniam w czasie, i jest ok. najniższa krajowa:|

Gość Angelika Z.
No to będę miała kondycję :-)