Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość revolver

chce kupić kota

Polecane posty

Gość revolver

lepszy futrzany zwierz niż gderająca baba nad uchem :classic_cool:

znam te kotki - gdy obedrze się je z futrzanej powłoki stają się najprawdziwszymi żmijami :classic_cool:

Gość kocia kicia
po co kupować. pojedź na wieś i dostaniesz za darmo od rolnika.

nie mam cierpliwości do dachowców i ich kretyńskich zachowań :classic_cool: wolę kogoś z klasą

spadnij 'przypadkiem' z dachu wprost w ramiona jakiegoś bruneta - byłby początek wielkiej miłości 💤

Gość gość
tak na prawdę, to on dla ciebie te idiotyczne tematy zakłada. wiadomo idiotów do siebie ciągnie. tyle że nie jest brunetem więc pozostaje mu tylko wzdychać i cię łechtać ;)

Gość gość
no i udaje twardziela bo wie, ze idiotki na takich lecą. :classic_cool:

jeszcze ulżyjcie sobie zakompleksione baby - chętnie poczytam żałosne próby dowartościowania waszego marnego żywota nie wartego funta kłaków :classic_cool:

Gość gość
rev pisał ze go nie ma i ze oddal nick jakies dziewczynie i to ona chyba pisze bo on nie zalozyl by takiego tematu i ja mysle ze go nie ma i ze to nie on a szkoda

Gość gość
ostatnia rzecz jaką można mi w mówić to że jestem zakompleksiona. co nie zmienia faktu, że podkoc***esz się w tej dyslektycznej pokrace z syndromem księżniczki z wieży. ;)

Gość gość
no wadzisz- 100zł na konto proszę 3093479587489572487298

rozumem i ortografią nie grzeszysz, jak widać :classic_cool: twoje marne wysiłki, by poczuć się choć trochę lepiej spełzły na niczym - wywołujesz jedynie szyderczy uśmiech i politowanie :)

Gość gość
ja tylko cos sobie przypomnialam jak pisal w jego ostatnim temacie ze oddaje nick i teraz cos mi nie pasuje to pisanie i to jak nie on

Gość gość
na tej samej fali śmiechu na której włazisz bez wazeliny między pośladki księżniczce trolli ;) oj biedny samotny wystrzelany pistolecik kaliber 000,2 milimetra ;)

Gość gość
revolver wez sie przyznaj czy to ty czy jestes osoba ktorej oddal nick?

niewiarygodne - tak poniżać się i błagać o zwrócenie czyjejś uwagi potrafi tylko tak tchórzliwa baba :D wracam do roboty bo nie kontroluję już spazmów śmiechu czytając jawne przyznawanie się do swojego gównianego życia poprzez żałosne próby dowalenia komuś - pozdro :classic_cool:

Gość gość
taaaaaaa ;) strasznie mi zależy na anonimowym zwróceniu na siebie twojej uwagi. już sam fakt że biegasz za tróllewną wiele o tobie mówi. ;) normalnie pałam cała pod pseudo "gość". ech ciemnogródu ;)

Gość gość
revolver wez sie przyznaj czy to ty czy jestes osoba ktorej oddal nick? no właśnie , nie przyznał lub przyznała się , a więc coś jest na rzeczy