Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajaca_odpowiedzi

miłość czy kariera

Polecane posty

Gratuluję oferty i mam szczerą nadzieję, że miło będzie Ci się pracowało. Partner powinien wspierać, jeżeli to jest taka świetna okazja, a on to olewa...to sama wiesz co lepsze ;)

nie jestem bezrobotna, mam prace, z tym że moja firma jest w bardzo kiepskiej sytuacji finansowej i kwestia likwidacji mojego stanowiska pracy to kwestia kilku najbliższych miesięcy..

Gość gość
zgadza się, że każde z nich za coś musi żyć, ale co to za związek i gdzie uczucia, jeśli nie wspierają się wzajemnie a tylko linę przeciągają?

co to za partner skoro meiszkają osobno, weekendy spędzaja osobno, nie planują wspólnego życia, wspólnej przyszłości, każde tylko mysli o sobie

Gość pol biedy ze studia
nie jestes juz najmlodsza, mysl glowa a nie p***a. temu facetowi nie zalezy na tobie. jesli zostaniesz z nim, skonczysz jako bezrobotna podstarzala zdradzana konkubina

Gość pol biedy ze studia
w dodatku jak bedziesz od niego zalezna finansowo, da ci popalic az sie nogami nakryjesz :O

nie chcę się uzależniać od nikogo finansowo, a zwłaszcza od faceta...chcę pracować na swoje konto, gdyby nie kiepska sytuacja w mojej firmie zostałabym w naszym mieście...teraz mam ofertę jaka nie trafia się często...

Gość pol biedy ze studia
no to wiesz co robic/.

Gość koszmarnyLos
Ja zaś nie umiem znaleźć kobiety, która chociaż byłaby w moim guście. Szok! A kariera? Odcięto mnie, bo okazuje się, że za przystojny jestem. Kobiety, będące przedsiębiorczyniami nawet nie chcą mi pomóc stanąć finansowo na nogi, bo często są nieurodziwe i wiedzą, że nie chciałbym mieć kontaktów seksualnych z nimi. Okazało się, że nie ma dla mnie miejsca. Jest tylko takie, które uniemożliwi mi zapoznanie "drugiej połówki". Zarówno pod kątem finansowym jak i wykonywanych czynności. Przekonałem się już o tym, bo od wielu lat tak jest. Cały czas jestem spóźniony. Spóźniam się już bardzo długo, bo mam już 35 lat. Wszystko wskazuje na to, że czekają aż się zestarzeję i stanę nieatrakcyjny w oczach kobiet. Innymi słowy kreują mnie na ofiarę dla swojego Boga.