Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie odpowiedzial.

Polecane posty

Gość gość

Wyslalam mailem zyczenia dobrych wakacji dla czlowieka, ktory mi sie podoba: nie odpisal.

Gość gość
bo to facet powinien walczyc o kobiete, a nie kobieta ma sie podawac na tacy, tylko sie osmieszylas.

Gość szukajaca_odpowiedzi
kiedy wysłalaś tego maila?

Gość gość
Kilka dni temu. a jesli odpisze, to znaczy ze sie nie ośmieszyłam?

Gość gość
Oooo, własnie sprawdziłam pocztę. Odpowiedział. Pisze, że życzy mi z serca wspaniałych wakacji i żebym odpoczęła. co o tym sądzicie?

Gość szukajaca_odpowiedzi
życzenia zawsze możesz złożyc...przecież nie zapraszasz go na randkę. a jak nie odpisze tzn że jest baranem.

Gość gość
a hooj nas to obchodzi

Gość Beruthiel
Nie sądzę, że jak to mówisz: "dziewczyna podająca się na tacy, sama siebie ośmiesza". Często bywa tak, że facet jest tak nieśmiały, że to dziewczyna musi go spróbować otworzyć, pisząc do niego, odzywając się do niego.

Gość gość
No to nie czytaj, nie?

Gość gość
|Co wy na to?

Gość gość
Nieśmiały facet... nie ośmieszaj się... Ale do pokazywania kutasa w necie nie są nieśmiali ci niesmiali...

Gość Heniuś
"bo to facet powinien walczyc o kobiete, a nie kobieta ma sie podawac na tacy, tylko sie osmieszylas" - bzdura i średniowiecze w jednym. Królewny czekające na "zabiegających" a i sami "zabiegający" którym obiekt z litości uchyli szpary tkwią potem w takich beznadziejnych, wymuszonych związkach (o ile w ogóle udaje im się taki stworzyć). U mnie rzadko zdarza się tydzień, żeby jakaś kobieta nie okazywała zainteresowania (a najczęściej jest to kilka kobiet) - one wszystkie się ośmieszają? I oczywiście od razu musi chodzić o związek a nie np. rozmowę czy spacer z psem? Sporo osób które tu piszą chyba nie ma realnego życia wcale. Jedźcie do miasta i zróbcie coś z sobą bo "znajomość życia" zaczerpnięta z telenowel, romansideł czy stereotypów śmieszy - normalnych ludzi właśnie. Przed chwilą jedna kumpela mi zaproponowała wyjście na koncert a druga spacer z psem - to się ośmieszyły, hahaha :) posiedzimy dziś przy piwie w jakimś ogródku i pośmiejemy się z przykutych do komputerów prostaczków :)

Gość gość
Heniuś - cała prawda, gratuluje wypowiedzi i podejścia do życia :)

Gość gość
No wiec, jesli dziewczyna okazuje zainteresowanie, nie przekresla swojej szansy u faceta?

Gość gość
nic nie dostalem? :-)

Gość gość
jesli okazuje kolezenskie zainteresowanie, to nie przekresla. ale jesli facet wyczuje, ze chodzi jej o zwiazek, ze czuje do niego miete- skresli ja i nawet sie do tego nie przyzna.