Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam przyjaciół

Polecane posty

Gość gość
ja nie ma przyjacól i dobrze mi z tym.Miałam,owszem,ale zawsze musialam sie tlumaczyć dlaczego zmieniam meble jak ona nie zmienia,alaczego kupilam lepszy samochod niż ma ona itp.O ten samochod ,to nawet zrobila mi awanture na ulicy taką ,że ludzie się oglądali.Póżniej przepraszala.zawsze musialam być gorsza,bo jak wyprzedzilam w czymś ,to byly fochy.Druga -jak mi bylo żle ,to jej było ok,pocieszala mnie itp,ale jak mi było dobrze,to ona zła,zazdrosna.To jest przyjażń?Napewno nie i dlatego jestem z nimi na cześć,mimo ,że bylyśmy blisko przez nascie lat.Teraz mi dobrze.Nie muszę się tlumaczyć,że mi lepiej ,przytakiwać jak mam inne zdanie.Przyjażń to zupełnie coś innego.

Gość lolka f
dokładnie ja tak samo! zazdrosc i fochy a jak porażki i nieszczescia w rodzinie to taka radosc w oczach ale starała sie przyjaciółka mi tego nie okazywać.. tez nascie lat znajomosci ale podła sucz z niej ;/

Gość gość
Zazdrość.. Jakby było czego ;) niektórzy to są o wszystko zazdrośni.

Gość gość
a skąd macie pewność że to nie wy nawaliłyście? może to wy nie nadajecie się do przyjaźni i normalnych relacji z drugą osobą? :)

Gość gość
"Przyjaźń" i obmowa jak osoba odwróci głowę to faktycznie normalna relacja... Z resztą ludzie bardzo patrzą jak inni wyglądają, i takie to relacje...

Gość lolka f
; )

Gość gość
ja mam takie nerwy na te "przyjaciolki"ze chyba wykasuje numery,tylko brac brac i brac nic dawac