Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myśle czy nie zostać prostytutką....

Polecane posty

Gość gość

Jeśli będę marnie zarabiać tak ,że nie będzie mnie na nic stać to chyba nią zostane :O Urodę podobno mam bo i powodzenie mam więc nie powinno być problemu ... Nie taką w agencji ,ale miałabym z 2, 3 sponsorów i może by wystarczyło na godne życie Nie chce zarabiać w ten sposob ,ale jeśli nie będzie wyjścia ? Boje sie co bedzie po studiach jak bede musiała przejsć na własne utrzymanie....

Gość gość
a pisze 2,3 bo w Polsce ci ,, sponsorzy" przewaznie tylko podaja sie za bogatych , wiem bo z paroma sie umawiałam ,ale w koncu rezygnowałam... ale jak mnie przyciśnie i nie bedzie wyjscia to chyba bede musiała tak zarabiac :O Albo gdzieś wyjade... Bo w Polsce nie ma godnej pracy ,jest tylko praca za marne grosze ,a ja nie chce wegetować do konca zycia i na wszystkim oszczedzac

Gość gość
zacznij na studiach :)

Gość Zlecę przepisanie książki!
A ja proponuje spróbować na znanym portalu z kamerkami, potrenuj wcześniej żebyś przypadkiem nie pokazała twarzy i spokojnie zarobisz kilka stówek w miesiącu :D

Gość gość
Tylko ja się boje.... sama nie wiem czego...kiedys sie spotkałam z takim ,, sponsorem" i już mieliśmy jechac do niego ,ale zrezygnowałam Jest to dla mnie troche obrzydliwe spać z jakimiś obleśnymi gościami ,ale boje sie ,że sytuacja mnie do tego zmusi :O bo nie chciałabym np jak moja koleżanka pracować za 1000 zł i oszczędzać na wszystkim. Ją na nic nie stać dosłownie . Co to za życie...

Gość gość
kamerki też by nie były głupie tylko z tego i tak nie wyżyje ...

Gość gość
no może i masz racje... Ale widziałam na portalach ,że panie w różnym wieku miały branie nawet te ok 40-stki więc można by było tak pracować długie lata jakby dobrze poszło A jak jeszcze jakaś dobrze się trzyma to już w ogóle

Gość gość
ja mam studia ale pracy nie mam, jestem na utrzymaniu rodzicow, ale nigdy nie zostalabym prostytutką :O jakbym znalazla sie kiedys w ciezkiej sytuacji to bym predzej popelnila samobojstwo niz zostala kur wą, dla mnie to jest mega obrzydliwe byc dla kogos taką dziurą na sperme, takim gownem...

Gość gość
ja też mam intelekt , mam dużo znajomych , ludzie ogólnie lubią ze mną rozmawiać wiec akurat tu nie widziałabym problemu... mysle ,że w moim towarzystwie faceci by nie narzekali

Gość gość
dla mnie też jest troche obrzydliwe ,ale w sumie wybierałabym sobie ,, sponsorów" ,a nie szłabym z każdym do łozka jak taka ,, prawdziwa" prostytutka np w agencji czy przy drodze dla mnie lepsze to niż wegetacja za marne grosze...

Gość gość
przecież każdy taki sponsor to obrzydliwy odrażający typ co myśli kutasem... tam nie ma inteligentnych gości, tam są sami rucchacze bez mózgu. Jesli chodzi o mnie to naprawdę już wolałabym śmierć niż takie upodlenie... żeby taki rucchacz traktował mnie jak wor na spermę.

Gość gość
zreszta moja życie i tak już było wystarczajaco popieprzone , byłam bita w dziecinstwie i ogolnie dziecinstwo to był koszmar ,teraz trafiam na nieodpowiednich facetow wiec w sumie prostytucja do mnie jakoś tam pasuje...najwyzej bede nieszczesliwa moze to mi pisane

Gość gość
SzukamNiewolnic@wp.pl